Cristian Chifoi se crede miliardar

E posibil sa ma insel poate ca este cu adevarat miliardar Cristian Chifoi, desi am mari dubii ca omul asta investeste sute de mii de dolari in crypto. Omul asta vinde carti digitale, am luat si eu una sa vad ce spune in ea, povesti pentru copii, de genul: vrei sa castigi bani online? Scrie un eBook, ca sa vezi de unde i-a venit ideea [ e pe toate site-urile de profil! ]. Sfatul lui, este bitcoin in cadere libera? E cazul sa investesti, cat poate sa mai scada? Uite, eu zic ca o sa ajunga la 10.000 si asta destul de curand. Cum am ajuns la concluzia asta?

Cristian Chifoi se crede miliardar

Te uiti cu atentie la graficul de mai jos? Vezi ca un bitcoin a ajuns la 20.000 de dolari si e in scadere? De fiecare dat acand a vrut sa o ia la deal, a cazut mai mult. De ce? Simplu, pentru ca azi lumea investeste in ceva palpabil, numai nu in crypto. Lumea e in criza si tu te apuci sa pui banii in chestii care nu te pot ajuta sa faci rost de lichiditate decat cu pretul a 50% din investitia initiala? Uite exact asta nu face lumea. DA, daca ai curaj si risti este posibil sa castigi peste un an, dar la fel de bine e posibil sa pierzi totul.

Eu am investit 1000 de dolari in Ethereum, asta pentru ca oricum procentele sunt aceleasi, doar ca am eu mai multa incredere in algoritmul si tehnologia lor. Fa tu socoteala cat mai am azi in portofel, daca am cumparat pe la 1800 de dolari bucata? A, am reusit sa am chiar 1 ETH, atat am si acum. Am vandut, am cumparat si am sperat si eu ca-mi dublez banii, sau ma rog, o sa raman cu vacanta de vis in plan, fara sa mai merg. Adica mi-am asumat pierderea, pentru ca o investitie pentru mine este cea care iti da un venit de cheltuit lunar, indiferent cat este valoarea de piata a investitiei la un moment dat.

Cand faci cash out daca tu astepti mereu sa se dubleze investitia? Il asculti pe Cristian Chifoi care se crede miliardar, sau te apuci efectiv de munca, investind in ceva care va aduce profit indiferent de ce zice piata? A, vrei sa te joci? Atunci ia o mic aparte din profit si investeste in crypto, daca o sa-ti iasa o sa fii fericit, daca nu o sa fii doar amuzat. Am vazut multa lume plangand acum ca s-a dus averea si munca lui de ani de zile pe apa involburata a monedelor virtuale.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *