Cat de avantajos este Western Union in Ungaria

Am primit din Germania in Ungaria 60 de euro prin Western Union, trecand peste faptul ca nu am putut ridica Euro pentru ca trebuia sa merg 100 de kilometri pana la Tesco, s-au cheltuit peste 14 euro de la cel care a trimis, iar eu la schimbul valutar am mai pierdut sase euro, deci la 60 de euro s-au pierdut 20! Halal afacere, dar asta e, daca omul nu stia cum sa trimita prin IBAN la o banca romaneasca. Am pierdut si aproape o ora, completeaza taloane, cum o chema pe mama cand era fata mare, etc. Sa platesti comision 33% mi se pare enorm, mai ca imi venea sa merg eu sa-i ridic personal.

Cat de avantajos este Western Union in Ungaria

Avea dreptate Cristian Chifoi, o sa ramanem saraci daca continuam in ritmul asta. Noroc ca am aflat ca de luna viitoare se scumpeste benzina si la unguri, asa ca mi-am facut plinul. Convertit in RON pretul unui litru este undeva la 6,35 de lei un litru de benzina de 95. Raman la parerea ca cel mai avantajos este cardul Revolut, doar ca eu ma feresc sa primesc bani pe el, mai bine il tin asa doar pentru plati pe unde alerg eu in lumea larga, banii ii primesc ca de obicei la BCR.

Daca nu eram asa sarac imi mutam contul de la Google pe Revolut, doar ca ma gandesc ca daca am IBAN de Lituania, sa nu o sfeclesc cumva. Asa ca pierd si iarasi pierd, la fel cum e in cazul domeniilor luate de la GoDaddy, unde platesc dublu fata de Claus Web.

Concluzia mea? Nu folosesc serviciile Western Union decat daca nu am incotro, de obicei pe cheltuiala clientilor. Transferul bancar ramane de baza, poate candva am sa incerc si un transfer pe Revolut, pana la urma e un card bancar atasat unui cont. Am mai scris despre transferul Wise versus Western Union, concluzia a fost aceiasi: nu merita sa transferi bani prin metode din astea.

Voi ce parere aveti, ce metode de transfer al banilor folositi? Este usor transferul banilor din Germania in Romania, poate esti mai castigat sa faci doua carduri, unul la tine si unul la familie, indiferent cum ii transferi si cat costa la bancomat, tot iti iese mai bine la final decat sa tranferi banii pe la ghisee.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *