Probleme statistici Adsense

Cei care vor sa faca bani cu Adsense au facut alegerea perfecta pentru a monetiza un site prin trafic. Evident ca se pot face bani folosind si alte metode, dar eu zic ca e bine sa ai un site curat si sa folosesti pentru monetizare oferta Google. Cu un trafic de 2000 de unici pe zi poti lejer aduna pana la 500 de euro lunar, in functie de nisa abordata. Nu uita ca de fapt reclamele sunt in functie de context, dar cel mai adesea sunt in functie de ce anume cauta citititorul. Cand cele doua se suprapun, banii curg destul de usor.

Probleme statistici Adsense

Cateodata insa apar si probleme, ca cea din poza de mai jos, care persista de mai bine de 24 de ore. Chiar daca o informatie primara o vezi pe pagina de start, este evident ca statisticile detaliate sunt cele care te ajuta sa iei decizii. Sper ca ele nu afecteaza de fapt veniturile, nu am vazut dovezi in aest sens pana acum. Am inteles ca vor fi probleme legate de reconfigurarea statisticilor din Analytics, urmatorul mesaj fiind afisat in consola:

Începând cu 1 iulie 2023, Google Analytics universal nu va mai procesa date noi din proprietățile standard. Pregătiți-vă acum, configurând și trecând la o proprietate Google Analytics 4.

Asadar mai am ceva de invatat, dar asta nu trebuie sa sperie pe niciun webmaster [ cand vad acel master de la final imi si inchipui ca esti mare specialist, cand de fapt esti un blogger cu ceva cunostinte in plus fata de unul obisnuit ]. Am citit cate ceva despre acest Google Analytics 4, nu par ea fi complicat, ai nevoie evident de rolul de editor in contul tau [ ceea ce evident ca ai! ], pare ca de fapt va trebui sa adaugi o noua proprietate in cont si asta e, pui codul pe site si esti rezolvat. Sau poate nu e asa, mai verific si iau la bani marunti totul pentru a vedea ce e de facut. Mai avem pana in 2023, asa ca pana atunci urmarim traficul asa cum o faceam si pana acum.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *