Probleme conectare George Pay

Acum cand te intrebi daca mai este sigur cardul Revolut, ai nevoie de un alt cont, eu am unul la BCR cu un card atasat si care foloseste aplicatia George pentru gestionare. Numai ca de cateva zile am o problema, s-a dezactivat George Pay si Google Pay este in asteptare. Am cautat pentru toti ca sa aflam care este problema si am aflat: George Pay va fi dezactivat incepand cu luna mai, doar ca la noi a fost dezactivat cu o luna inainte! Ca sa vezi! Bine ca au pastrat in aplicatie link-ul la instructiunile de instalare, care evident nu mai folosesc nimanui.

Probleme conectare George Pay

Asa ca dragii nostri cititori, incepand de acum veti folosi Google Pay in loc de George Pay. problema apare cand vrei sa platesti atat cu cardul Revolut cat si cu cel de la BCR. Cum Faci? O solutie este sa lasi la alegere ce aplicatie folosesti pentru plata, dar nu pare a fi chiar ok. Asta este, ce era simplu devine putin mai complicat, asta daca nu ai ales de la inceput platile cu telefonul prin Google. Macar de acum stim cum sta treaba, atat noi cat si voi dragi cititori.

Aplicatia George este destul de ok, o folosesc inca de la prima ei aparitie in spatiul virtual. Nu am avut probleme cu ea, merge super ok, eram insa fericit ca pot folosi telefonul la plata direct din aplicatie. Acum ma simt mai legat de Google Pay, care pana de curand nici nu era accesibil din Romania. Teoretic unii utilizatori vor mai avea posibilitatea sa foloseasca George Pay o luna, dar prevad ca traficul pe acest articol va creste cu fiecare zi.

Azi folosesc cu precadere Revolut, pentru ca evident sunt mereu plecat din tara, am mai vazut ca pot folosi schimbul automat de RON acolo unde nu este posibil sa folosesti moneda locala. DA, daca schimbi in dolari si ai noroc sa creasca pana la folosire mai castigi acolo cativa lei, nesemnificativ la orice suma cheltui lunar, doar ca scapi de o dublare a schimburilor valutare [ mai ales pentru cei cu card standard, cei cu metal stau linistiti oricum ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *