Este Revolut sigur dupa invadarea Ucrainei

Cu totii stim ca Revolut este detinut de cetateni rusi, asa ca ne gandim mereu daca mai este sigur contul nostru. Ca sa ma linistesc pe mine imi raspund ca DA, ca sa fiu sincer ma gandesc ca un forum pentru cei care au card Revolut nu ar strica. Dar oare parerile noastre sunt pertinente, ne ajuta ele sa stim adevarul despre ce va urma? Pana acum totul a mers ok chiar daca am fost in Moldova, deci de ce nu ar merge bine in continuare? Oare e implicat Putin in smecheria asta de a ocoli bancile clasice?

Este Revolut sigur dupa invadarea Ucrainei

Is sure Revolut Card after the invasion of Ukraine? O intrebare pe care o vad tot mai des pe retelele de socializare, poate fi folosit contul in Rusia, sau este deja interzis? Sa nu uitam ca au o banca in Lituania, iar firma e deschisa in UK. Asa ca ceva incredere ar trebui sa avem, dar garantii nu sunt. Ratingul Rusiei e la zero, Fitch şi Moody’s au retrogradat Rusia la categoria „junk”, asta dupa ce clientii rusi platesc 30% comision cand vor sa cumpere valuta iar firmele sunt obligati sa aiba 80% din profit in ruble. Nici nu mai stii ce-i asteapta pe fratii de la est.

Asadar eu zic ca momentan Revolut este sigur in Romania si Moldova, nu mai zic in tarile civilizate. Acum daca mai creste si moneda crypto, sa ne vezi iarasi pe toti cu buzunarele pline. Sa nu ne bucuram insa mai devreme decat e cazul, in sapte zile am vazut o crestere de 8%, dar si o volabilitate sporita a monedelor virtuale. Daca Elvetia se gandeste la criptomonede, la fel se gandesc si oligarhii rusi. Oare scapam sau se termina in curand si povestea asta? Ma cam doare inima ca am imprumutat cateva sute de dolari, in speranta ca o sa creasca portofoliul meu de valuta virtuala. Intre timp macar am castigat cativa lei la contul Revolut, din cauza ca leul s-a cam depreciat. Adica aveam 10.000 in cont si acum am 10.100! Macar am castigat 100 de lei, fara sa fac nimic.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *