Dogecoin, o moneda virtuala de interes

Dogecoin, o moneda virtuala de interes dupa ce valoarea ei a crescut in mod surprinzator in ultima vreme. Criptomoneda a fost creata mai mult in gluma,dar o postare a lui Elon Musk pe Twitter a cam facut lumea sa o cumpere si prin urmare, cerere mare este egal cu pret mare. Evident ca de atunci s-a ajuns de la un pret maxim de 2 lei si jumatate la doar 80 de bani, dar este extrem de mult pentru o moneda creata in gluma. Faceti si voi socoteala cat aveati acum in busunar daca investeati 100 de dolari la o crestere de 4.000% . Eu nu stau cine stie ce la castiguri din monede virtuale, doar 20% in jumatate de an.

Dogecoin, o moneda virtuala de interes

Cum sa investesc in Dogecoin, cand si unde sa ma inscriu pentru asta? Sa nu ne ambalam sau entuziasmam, nu o sa vezi plati cu cainele motat prea curand, dar este o chestie de care ar fi bine sa tii cont. Eu visez la un ETH de 10.000 de dolari, am unu, mai cumpar unul pe bucatele si sper sa ma vad bogat. asta ar fi usor, nu e de nici trei ori mai mult decat investitia. Depinde si in cat timp reusesc si mai ales cat investesc. Interesant ar fi sa investesti in MATIC, acum e pe la 2,4 USD si daca ajunge la 1.000 esti facut pe veci. Asta sper si eu, ca am cam 100 in portofel.

Cat de mult pot creste criptovalutele? Cat vrea muschii lor ar raspunde prietenul meu Vasile. Ideea este ca vor tot creste, pentru ca ele sunt viitorul, banii de hartie vor disparea, asta este sigur. Cand? Daca stiam raspunsul om eram. Sa ne bucuram de criptomonede cat se poate, desi este posibil sa fi e ca la actiuni, adica pe termen lung, doar ca o sa fie ceva rearanjari de preturi la un moment dat.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *