Ma gandesc sa folosesc SOLO pentru PFA

Ma gandesc sa folosesc aplicatia SOLO pentru a infiinta si gestiona un PFA, momentan incerc sa discut cu ei pe web, astept insa nu prea e nimeni la pupitru acolo. Am inteles ca au preturi mici de tot, sub 100 de lei pe luna. Asta este o chestie care te poate impulsiona, nu mai tii contabilitate si nu mai ai batai de cap cu depusul de documente. Sincer sa fiu cu 89 de lei lunar nu poti face mai nimic, asa ca daca o sa-mi raspunda cei de la SOLO, ma risc si infiintez PFA-ul, chiar daca nu o sa am activitate un an. Sau poate imi vin idei noi si ii dau bataie. PAna la urma si 16% impozite pe venit nu e mult, sa zicem ca dintr-o mie dau 160, hai 200 cu totul pus in calcul. Nu e rau deloc.

Ma gandesc sa folosesc SOLO pentru PFA

Momentan as vrea sa stiu daca sunt taxe de platit la un PFA fara activitate, teoretic nu ai ce sa platesti daca alegi impozitarea cu 16% din venit, poate ca nici cei 5,5% pentru sanatate nu sunt de plata, dar trebuie sa ma interesez. Intre timp mi-au raspuns cei de la Solo si mi-au cerut numarul de telefon, astept sa ma sune azi sau maine si sa vad cand si cum pornesc la treaba. Momentan as avea de facturat cam 900 de lei lunar, nu e mult dar daca tot e sa faci o treaba legal, de ce sa nu o faci?

Noi colaboram mult pe partea de publicitate, asa ca pana la urma poate in loc sa tot fac contracte de prestari servicii facturez direct pe PFA, momentan sunt chestii ocazionale, dar pe parcurs e posibil sa ne dezvoltam mai mult, factura ajuta in afaceri, va zic eu!

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *