Despre Revolut

Va ziceam eu ca ma uit din cand in cand la ce mai zice Cristian Chifoi si am vazut ca nu prea vorbeste despre cardul Revolut, am zis sa va arat eu cum e cu el daca calatoresti sa zicem, in Ungaria. Am platit direct cu lei de pe cardul Revolut [ aici e o smecherie, daca nu ai moneda respectiva si faci schimb valutar, o sa iesi cu dublu schimb, adica din lei in Euro si apoi in HUF. Asa am scapat cu un curs aproape egal cu cel BNR, dupa cum vedeti in poza. Eu oricum am lei, daca nu cad o adere masiva la HUF, daca nu am suficient sa pun USD la pungulita, merg pe cursul zilnic.

Despre Revolut si schimbul valutar

In tarile unde nu ai moneda disponibila eu zic sa mergi pe USD, daca nu esti afectat de suma pe are o ai disponibila la schimb – la planul gratuit ai 1000 de euro sau 5000 de lei. Va zic ca am tot calatorit anul asta suficient de mult ca sa trag o concluzie. Merita! Revolut a devenit o banca in adevaratul sens al cuvantului, deci nu stiu daca vor fi la fel de eficienti si pe viitor, dar cu siguranta nu mai sunt riscuri.

Planul tarifar gratuit e ok pentru o persoana care nu misca mai mult de 1000 de euro pe luna. Daca ai nevoie de mai mult, fa-ti un card metal, ala chiar are cam tot ce ai nevoie pe el. Nu va las link ca sa fac si eu bani cu el, desi sa fim sinceri, nu ar strica 170 de lei gratis. Asa ca vorba latinilor: carpe diem, traieste clipa si foloseste-te de e ai la indemana a sa iesi mai bine cu banii tai.

Crezi ca nu pleci din tara, tot e bun Revolut pentru ca ai 800 de lei pe are poti sa-i scoti de la orice bancomat fara comision, ceea ce te poate ajuta, indiferent ca ai si alt card. Mai mult, alimentarea se face instant, la fel si platile catre alte banci, deci ai de trimis bani, faci o plata cu Revolut.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *