Aplicatie PFA

Multe persoane aleg sa-si deschida un PFA pentru a-si legaliza afacerea, dar gasirea unui contabil este de multe ori o provocare. De aceea gasirea unei aplicatii PFA – mai corect ar fi pentru contabilitate si gestiune, este pentru multi o solutie viabila. Parerea mea despre SOLO este ca ofera exact ce ai nevoie daca nu ai o activitate prea complexa care necesita evaluari si alte operatii complexe. Odata intrat in contul tau din aplicatie ai lista facturilor, a clientilor si a furnizorilor pe care ii are firma ta. Calculul impozitelor ste recalculat in fiecare luna, in asa fel incat sa nu ai surprize la plata lor la final de an ( financiar – nu calendaristic ).

Aplicatie PFA

Majoritatea aplicatiilor pentru PFA sunt gratuite, dar cele mai bune sunt evident contra cost. Pana la urma contabilitatea unui PFA trebuie facuta de un contabil autorizat, desi legea iti permite sa o faci singur. Daca vrei mai multe sfaturi cu privire la acest subiect iti recomand sa te inscrii in grupri de discutii pe retelele sociale, este evident ca ascultand mai multe pareri de la persoane care se confrunta cu aceleasi probleme vei gasi si tu un raspuns la intrebarile tale. Raman la parerea ca apeland la aplicatia celor de la SOLO pentru doar 89 de lei lunar – care include inclusiv depunerea declaratiilor la timp la organele competente – este cea mai buna solutie.

Nu ma ascund dupa degete, noi lucram deja cu SOLO si suntem multumiti, nu-i laudam de dragul lor, ci pentru ca daca nu am fi multumiti, am cauta la randul nostru alte solutii. In echipa noastra avem si contabil si programator, am fi putut dezvolta chiar noi o astfel de aplicatie, dar am preferat sa ne concentram energia in alta directie, luand de-a gata ceva ce merge si chiar merge bine. Pana la urma un PFA nu este un SRL cu activitate complexa, avem cativa clienti si primim la randul nostru cateva facturi de la furnizori.

La final: orice aplicatie ati folosi pentru PFA-ul vostru, asteptam sa impartasiti parerile voastre cu noi, sa aflam de ce ati ales una sau alta din variantele disponibile, poate astfel invatam unii de la altii cumsa ne fie mai bine in hatisul asta legislativ din Romania.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *