Pareri SOLO Pfa

Am apalat la SOLO acum aproape un an, pentru infiinatrea si contabilitatea unui PFA. Parerea mea este ca am facut bine, avand in vedere ca nu am angajati, deci pentru doar 89 de lei pe luna eu zic ca merita sa iti faci un abonament la ei. Se ocupa de tot, de la infiintare si pana la depunerea declartiilor – nu sunt asa de multe, cea pe venit odata pe an. Aplicatia SOLO se poate folosi pe calculator, telefon sau tableta. Gestionarea facturilor, a clientilor si furniziorilor este extrem de usoara, emiterea unei facturi se face in cateva secunde. DA, ar fi fost util sa poti emite si facturi proforma, pentru ca pe de o parte clientul vrea o hartie inainte sa faca plata, tu ai nevoie de siguranta ca plata va fi efectuata.

Pareri SOLO Pfa

Parerea mea despre SOLO este ca sunt ok, dar mai au de munca la platforma ca sa fie si mai utila. Daca vor presta servicii si pentru cei care au angajati, deja zic ca nu ai o solutie mai buna in acest moment pe piata romaneasca. Pe de alta parte se vede ca au inceput sa-si mareasca baza de clienti, deci raspund mai greu, fata de perioada de inceput cand puteai lua legatura cu ei in aceiasi zi. Daca tinem cont de pretul cerut, este evident ca nici pretentia sa aiba permanent pe cineva la Call Center nu se justifica.

Recent am cerut celor de la SOLO sa-mi perfecteze Codul TVA intracomunitar, au facut cererea in numele meu si nu-mi mai ramane decat sa trec pe la ANAF sa-l ridic si sa-l scanez, apoi sa-l incarc pe plaforma. Dureaza peste o luna sa-l primesti, dar evident ca nu e legat de cei de la SOLO, este problema statului, ca se misca asa de incet. Ar fi fost mai ok sa-l dea tot lor, daca se accepta sa puna cererea, au ridicat toate documenteel de infiintare, etc. Nu mai zic ca un formular in format PDF ar fi facut toti banii, chiar daca ar fi trebuit sa treci si sa-l ridici si in format fizic.

La final: parerea mea este total favorabila celor de la SOLO, o spun pentru ca lucrez cu ei – nu zic ca nu mi-ar fi placut sa le fac un articol platit, asta pentru ca pe la noi trec destul de multe persoane interesate de contabilitatea unui PFA si vor pareri pro si contra legate de subiectul asta. Sa iei un contabil sau sa apelezi la o firma? Ce preturi se practica pe piata pentru contabilitatea unui PFA? Eu am vazut tarife ce pornesc de la 150 de lei pe luna pentru un PFA si 250 de lei pe luna pentru un SRL. Adica dublu fata de cei de la SOLO, desi o sa vedem cat vor mai pastra astfel de preturi. DA, nu e mult de munca, ba ca sa fiu mai exact, deloc – la 12 lui – odata pe an se face declaratia aia de impozit [ in ststem real e simplu pentru ca din incasari scazi cheltuielile deductibile, la norma de venit ce sa mai zic? Dai taxa si cu asta ai terminat. ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *