Vedetele anului 2023

Nu pot sa cred ca si in 2023 avem in topul vedetelor personaje precum Iulia Mîzgan, fara ca macar sa fi stiut cine este inainte sa vad ca lumea o cauta cu interes pe internet. Multi zic ca a ajuns asa de cautata pentru ca este nevasta lui Tudor Chirila, desi vad ca pe el nu-l prea cauta nimeni, nu sunt curiosi cati ani are, daca este sau nu vecin cu Smiley, sau daca este absolvent al unei scoli de muzica. NU, toata lumea vrea sa stie detalii despre Iulia, care fie vorba intre noi, are pe Instagram doar 5 mii de urmaritori si la o postare cam o suta sau doua de like-uri. Asa e lumea, curioasa, ce sa-i faci?

Vedetele anului 2023

Carmen Grebenisan este si ea de acum celebra, dupa ce a fost la Survivor 2023 si era cat pe ce sa le sufle trofeul celor doi finalisti. N-a fost sa fie, poate si pentru ca a fost singurul concurent care s-a ingrasat in Dominicana, cand restul au slabit. S-a obisnuit cu cocosul, o spune si ea – cand a revenit acasa a facut tot felul de complicatii de la mancare.

Tot in topul vedetelor de anul asta se numara si Loren Loghin, copilul minune al interentului. N-ati auzit de el? Inseamna ca nu sunteti cu nasul in vant, sa stiti ce este in tranding pe YouTube, nu luati lectii online si nu visati sa ajungeti leul de pe strada. Noi am scris despre el, au trecut pe acolo peste 1.600 de cititori din aprilie anul trecut si pana astazi. Daca pe Bani marunti a fost atata zarva, imi inchipui cum o fi fost pe WikiPedia [ a, nu are inca o pagian dedicata? ].

Printre pereferatii cititorilor nostri s-a numart si Chifoi, vrea lumea  sa invete de la el, sa faca bani cu lopata, sa-i inmulteasca de 100 de ori si evident de unde aflia toate astea? De la Cristian, el le stie pe toate, le-a incercat si s-a mutat intr-un mega apartament de un milion de dolari/euro/ruble. Vrei si tu la fel? Nimic mai simplu, investesti tot ce ai in cripto – BTC de preferat, la momentul potrivit, stai si hop – vine profitul la tine mai ceva ca mustele la influenceri.

Pe podium isi face loc si Silviu Faiar, mie chiar imi place de omul asta, e haios si abordeaza ca si noi teme interesante – adica vedete de pe internet. Daca vrei sa afli cat casiga vedtele noastre din online, te sfatuiesc sa te uiti pe Social Blade – afli cam totul despre veniturile dinYouTube, Instagram sau Tik Tok. A, asta nu e inca parca listat acolo [ sau e? ]. Cert este ca nicio vedeta nu scapa ocazia sa-si faca un canal din asta pe Social Media, daca nu cumva pe taote. Nu ai Tik Tok, nu existi. Am un prieten care numai acolo se uita, culmea la stiri, Si imediat imi trimite si mie un link, sa nu raman neinformat.

Ca idee, daca toatra lumea care cauta ceva pe net si da de bani marunti pe prima pagina, am avea si noi in jur de 70 d emii de unici pe zi, o adevarata comoara, doar ca noi avem CTR-ul mic, foarte mic sau mai bine spus – minuscul [ 7,1% ], faceti singuri socotelile mai departe!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *