Cristian Chifoi s-a apucat de stand-up comedy

Algoritmul asta bazat pe ce ai vazut ultima data incepe sa-mi joace feste, abia am scris despre Chifoi si imi apare la recomandari ultimul sau clip, minunea minunilor incepe tot cu ma mut la mama pana joi dupa Miercurea Ciuc. Va dati seama ca nu am vazut decat primele 5 secunde care au urmat dupa alte 5 de reclama. Nu vreau sa mai invat nimic despre bear market si bull market, cine vrea sa-l asculte pe Cristian e liber sa o faca, oricum gasesti toate aceste informatii pe orice curs online gratuit legat de investitii [ nu difera cu nimic piata imobiliara de bursa de valori ].

Cristian Chifoi s-a apucat de stand-up comedy

Cristian Chifoi s-a apucat de stand-up comedy si a strans in doar doua ore aproape 2 mii de vizualizari, nu stiu cate au ajuns la finalul celor 17 minute, dar ce mai conteaza, daca ai prins reclama de la inceput cativa centi au intrat deja in buzunarul lui Chifoi. Mai nou ma amuz cititnd comentariile celor care au avut rabdarea de a vedea ce smechertii ne mai invata omul car e a (re)inventat bubble waffe-ul in Romania.Decorul ma amuza si el, o fi cu adevarat de la mamica din dormitorul mic, folosit azi pe post de birou, o fi la etajul 39 din Dubai, habar n-am,  dar e super de inspirational.

Pe vremuri era la moda pestisorul si mileul pe televizor, azi vad ca elefantul e la moda si povestile lui Cristian Chifoi despre investitii si profituri de 100 x in cateva zile. Trebuie doar sa-l urmaresti pe el si dezvaluirile senzationale pe care le face. In rest degeaba te stradui, nu ai cum sa faci bani fara informatiile de la Chifoi. Este o strategie interesanta asta cu titluri care de care mai socante, dar ma intreb ce nivel ( IQ ) ai ca sa musti de fiecare data?

Ii pare rau ca nu urmaresc nisa asta cu investitiile, desi am un prietencare si-a facut Fabrica de bani, nu stiu cati o face si el, dar i-a crescut canalul ca Fat Frumos, inca mai sunt persoane interesate sa invete nisa asta. iar asta ma bucura, sper doar sa nu puna botul la vrajelile de pe astfel de canale, unde te invata sa faci 100 x – va dati seama, acum una n era doar 10 x, deja s-a trecut la alt nivel, de 100 de ori investitia! ce vrei mai mult de atat? Pui 100 de euro – cine nui are sau u poate sa-i imprumute? recomand chestii din alea cu dobanzi de peste 100% pe an, ca-s la moda si dau fara fluturas de salariu, doar cu buletinul. Ai pus 100, iei imediat x 100 – dai grija insa, studiaza piata, sa fie bear market nu  bull market, ca pe urma te frigi.

Intesteste cu cap! Castiguri de 100  x in doar cateva zile – luni, niciodata ani! Iti dai seama ca doar Chifoi stie secretul, iar el baiat bun te invata gratis si pe tine! Mai simplu nici ca se putea!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *