Cristian Chifoi luat peste picior de abonati

Va ziceam in articolul precedent ca am mai aruncat un ochi peste canalul de YouTube a lui Cristian Chifoi, curios cu ce-si mai zapaceste auditoriul. Citind comentariile la ultimul sau clip am avut o reveleatie: chiar si urmaritorii lui au inceput sa-l ia peste picior. Omul le zice celor care mai vor sa-l asculte ca acum e momentul sa investim in BTC, ca uite a scazut asa de mult, incat cu siguranta o sa faci 100 x in cateva luni. Nu zic ca nu o sa-si revina cumva sau o sa se stabilizeze bitcoin-ul, dar cu siguranta nu mai este o afacere sa investesti in cripto azi. Doar daca ai bani de aruncat si vrei sa risti mult, in speranta ca o sa castigi mult.

Cristian Chifoi luat peste picior de abonati

Lumea e interesata de ce zice Cristian Chifoi, altfel nu as fi avut eu doar pe un articol peste 5.000 de vizitatori. Doar ca prea s-a specializat in titluri click byte, gen uite stau intr-un penthouse de 1 milionn de dolar [ euro, ruble ], ma las de cripto si ma mut la mamica acasa, etc. Da, te face curios, sa vezi ce a mai inventat, dar pe de alta parte iti  lasa si un gust amar, cand iti dai seama ca omul asta nu „se mai face bine” cum se spune prin cartierul meu. La fel ca si Razvan Balanescu, au inceput sa bata campii, dar macar Razvan stie ce spune cand e vorba de masini [ ma refer la partea tehnica, are pregatire in domeniu, a lucrat, etc. ].

Daca ma intrebi pe mine ce sfat iti dau in legatura cu Cristian Chifoi, as zice sa-l lasi in pace si sa te apuci sa inveti despre investitii nu de pe internet ci la cursuri acreditate – acolo unde inveti cum se face o investitie fara sa risti sa ramai in pantaloni scurti daca nu merge, pentru ca e o vorba din batrani – nu tine toate ouale intr-un cos si risca cat iti permiti sa pierzi.

DA, este adevarat ca sub 1% dintre cei care au riscat totul pe o idee au castigat, dar restul de peste 99% au pierdut. Mai este si o alta regula, cea 80 – 20, adica doar 20% din investitii aduc 80% din castiguri. Pe asta o verifc zilnic eu, chiar daca sa zicem asa, procentele variaza cu mici exceptii. La mine 6 domenii din 50 aduc 70% din venit. DA, recunosc ca nci aia 30% nu sunt de lepadat, dar cu siguranta nu se ridica la asteptarile avute la inceput de drum.

Revenind la ultimul clip a lui Cristain Chifoi, a strans 2600 de vizionari din cei 170.000 de abonati in doar doua ore. DA, comentariile spun totul, dar algoritmul nu le judeca dupa pozitive si negative, ci doar le nuamara – iar ele sunt si numarul de aprecieri se apropie de 500. Raportul nu este unul favorabil, evident. Mai exact nici macar unul din cinci privitori nu se arata entuziasmat de continut si de valoarea informatiei, dar inca ii merge ( bine? ). Chiar si asa, conform Social Blade Chifoi tot strange lunar peste 500.000 de vizualizari!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *