Cand isi revine BTC ?

Cand isi revine BTC la peste 50.000 de euro? Intrebare grea, raspuns imposibil de dat dar se poate discuta la nesfarsit pe tema asta. Ideea este ca bitcoinul se pare ca a scazut mai putin decat Ethereum (ETH ) de exemplu, dar oricum a ajuns la aproape 24.000 de euro – asa cumvedeti si in graficul afisat de noi.  Deci cine a avut rabdare din ianuarie cad era pe la 16 mii acum deja are un profit considerabil, fiind aproape de 24 de mii. O crestere a BTC-ului cu aproape 10 mii in jumatate de an este o realizare la care putini mai sperau. Nu degeaba zicea Chifoi ca el are toata averea pastrata in cripto, stia el ceva.

Cand isi revine BTC la 50.000 de euro/dolari?

Daca cei care au crezut in BTC au avut putin noroc, cei ce au sperat ca vor da lovitura cu Ethereum n-au avut norocul asta [ desi ambele au urmat aproximativ acelasi curs ], eu mai am fix 200 de dolari in portofel, dublu decat aveam atunci cand am pornit la drum. As putea sa-i scot, sa zic ca amfacut afacerea vietii mele, am dublat investitia. Nu o fac pentru ca sunt curios ce va urma, dar nici nu mai am tip si energie sa jonglez cu monedele virtuale. Poate ca intr-o zi o sa fac cateva tranzactii, doar asa de amuzament, sa vad ce mai stiu sa fac pe o bursa atat de volatila cum este cea de cripto.

Cam asta am vrut sa zic, ca prea multe nici nu-s de spus pe o tema care se schimba de la o zi la alta. Ai rabdare si bani de investit, poftim – esti invitatul meu sa ne arati cum reusesti sa investesti si ce profit ai. Nu uita sa calculezi cat costa de fapt timpul tau, nu lucra cu parghie – leverage, sau mai pe romaneste cu bani imprumutati, ca ai 90% sanse sa te arzi. Daca adaugi ca si in zona cripto cam tot 90% e sansa sa nu-ti mearga, vezi si tu ce sanse ai de castig [ stiu 10 x sau 1000 x, viseaza la cat vrei tu. Deci daca ai fi investit in ianuarie in BTC faceai in jumatate de an 2 x, nici pe departe acel 10 x pe care-l tot incearca Chifoi de doi ani sa-l bage in capul criptonautilor.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *