Articole contra cost

Scriu articole contra cost de multi ani, mai exact cred ca de prin 2008, o fac si azi, fara a folosi Chat GPT sau alte instrumente ajutatoare, pentru ca imi place asta. O fac din placere, dar si pentru un venit suplimentar. desi la cele peste 100 de site-uri din portofoliu as avea treaba pentru urmatorii 100 de ani. Ce s-a schimbat din 2008 in perioada actuala? Nu mai scriu articole in graba, deci daca ai nevoie repede de continut nu pot oferi decat o calitate scazuta, traduceri reinterpretate din alte limbi de circulatie pe care le stiu bine. In rest scriu in ritmul meu, predau la timp lucrul contractat.

Articole contra cost

Pretul cerut pentru a scrie articole contra cost este undeva la 2 euro pentru 100 de cuvinte, articole bine scrise si documentate, de minim 500 de cuvinte. Mai exact un articol scris ar trebui sa coste minim 10 euro, cam cat o jumatet de ora de curatenie in apartament. Dar se poate si negocia, obtinand un pret mai bun pentru un articol. NU sunt adeptul unui pret mic pentru mai multe articole scrise, pentru ca asta ar insemna mai mult de munca pentru mai putini bani [ sau bani marunti ]. Cum nu esti robot ca sa calculezi eficienta pe minut de munca, trebuie sa inveti sa-ti pretuiesti timpul si munca.

Totusi, intr-o afacere trebuie sa fie multumite ambele parti, deci totul este negociabil. A scrie articole contra cost, este o afacere si prin urmare pentru mine conteaza sa fie clientul multumit. Asta daca nu tii cont de un proverb evreiesc, care spune: intr-o afacere totul este ok cand ambele parti au impresia ca au pacalit-o pe cealalta!

Ai nevoie de articole si cauti pe cineva sa le scrie contra cost? Incearca-ti norocul aici, poate o sa fii multumit de raportul calitate/pret, mai ales ca nu facem rabat la calitate. Articole de peste 1000 de cuvinte scriem in mod frecvent pentru clientii nostri. Evident ca serviciile sunt fiscalizate si deci primesti factura pentru sumele platite pe articole.

Articolele scrise de noi pot fi publicate pe site-urile noastre, avem cel putin 100 de site-uri in proprietate, asadar daca nisele sunt ok pentru noi, le putem publica fara probleme. Pretul unui articol publicat la noi pe siteuri este fix: 100 de lei pentru un articol. Daca il scriem noi putem negocia un pret mult mai mic pentru a le scrie, de obicei 5 lei pentru 100 de cuvinte.

Pentru alte detalii lasati un mesaj mai jos, putem negocia si alte colaborari, inclusiv postarea de bannere pe site-urile noastre. In portofoliu avem atat TLD-uri internationale cat si romanesti. Putem scrie cu diacritice sau fara, in functie de cerintele clientului.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *