Tu ai auzit de useme pentru freelanceri?

Recent am inceput sa colaborez cu o agentie de publicitate, sau ce o mai fi platforma aia care iti promite o gramada de clienti care vor sa-si publice articolele la tine pe site. Toate bune si frumoase, ma bucur ca uite am un client dispus sa dea 200 de lei pe un articol, vad ca se adauga si TVa, deci iest aproape 240 de lei sau ceva peste 47 de euro. Zic ca mi-a pus mana in cap, adica ala de a trimis clientul. Stai sa vezi, la final au ramas 35 de euro! Nu-i rau nici asa, dar au disparut cam 12 euro fara sa-i mai vad, Useme asta te mai pune sa astepti si o saptamana pana-ti vezi banii in cont.

Tu ai auzit de useme pentru freelanceri?

Ma intreb cat o fi platit firma aia de si-a publicat articolul, am impresia ca a mai dat si ea ceva banuti, macar 50 de euro, ca sa iasa mai faine socotelile. Sa nu zici ca asa procedeaza si alte vedete, sau poate ca asa face bani domnul Wargha? Nu prea cred, eu deja am obosit sa ma mai gandesc la cum sa fac bani online, poate e timpul sa-i iau un serviciu mai pamantesc, unde te duci opt ore la munca si vii cu leafa acasa, mai ai si asigurare medicala si cu siguranta asa iesi la pensie.

Ma uit la poza aia si nu inteleg cuvantul recompensa, de 5 euro. Adica acum si astia te recompenseaza cand iti iau bani? Adica nu-i mai zice taxa, comision, etc. ci recompensa? Hai ca nu mai e mult si intra banii in cont ( cica ar fi bine sa ai contul direct in valuta, sa nu te trezesti ca mai pierzi si la schimb ( rata de schimb am vrut sa scriu ), iar la final nici macar aia 175 de lei nu-i mai vezi.

Nu era mai ok sa te caute direct clientul si sa-ti dea banii pe loc? Asa ar fi intr-o lume perfecta, dar azi parca totul e mai complicat ca acum 20 de ani ( cand am inceput eu sa cochetez cu mediul online ). Ce mai trece timpul asta, parca ieri faceam primul site, azi am peste 100 si as vrea sa le vand, doar ca nu le ia nimeni ( ma refer la un pret corect ). Presimt ca ajung si eu la Imperiul leilor, sa cer o investitie de la domnul Wargha Enayati pentru site-ul www.iSanatate.ro, cine stie, poate i se face mila si investeste el cateva sute de mii de euro si ma scoate din saracie!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *