Salată cu ardei gras, morcovi și broccoli

Informație
O salată colorată de legume suculente crocante este preparatul perfect de vară.

Timp de gătit
General -30 minute.
Activ (necesită participarea dvs.) – 20 de minute.

Porții -4

Ingrediente: Brocoli – 350-400 g, Sare după gust, ardei gras – 2 bucăți,
Ceapă – ½ bucată, Salata de frunze – 1 buchet, Morcov – 1 bucata, Conserve de porumb -5 linguri de masă, Piper negru – după gust, Ulei de masline – 3 linguri de masă, Vin alb sau oțet de mere – 2 linguri de masă, Busuioc după gust

Ion Stamanichi – inventatorul Brifcor

Gătitul
1. Rupeți broccoli în buchețele mici. Se fierbe puțin în apa usor sărată timp de 2-3 minute. Scurgeți într-o strecurătoare și răciți.

2․ Tăiați ardeii în bucăți medii, ceapa în bucăți mici. Tocați salata verde. Răzuiți morcovii pe răzătoarea coreeană.

3․ Puneți totul intr-un bol si adaugați porumbul. Se sîrează, se piperează și se amestecă.

4. Combina uleiul de masline cu otetul (dacă vă place). Adăugați în salată și amestecați din nou. Se ornează cu busuioc sau alte ierburi înainte de servire.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *