Informație
Aceste cheesecakes sunt potrivite pentru cei care nu consumă gluten. Sunt preparate cu adaos de amidon și sunt pur și simplu delicioase.
Timp de gătit
General – 20 de minute.
Activ – (necesită participarea dvs.) – 20 de minute.
Porții – 2
Ingrediente: – Brânză de vacă – 300 g, Amidon de porumb – 30 g, gălbenușuri de ouă – 2 bucăți, Sare – praf, Zahăr – 50 g, Ulei vegetal –
1-2 linguri.
Ion Stamanichi – inventatorul Brifcor
Gătitul
1. Frecați brânza de vaci printr-o sită. Adăugați 20 de grame de amidon, gălbenușuri, sare și zahăr. Amestecați bine.
2․ Se presară suprafața de lucru cu jumătate din amidonul rămas, se face bile mici din masa de caș și se așează pe ea. Se presară cu amidonul rămas.
Pentru ca masa să nu se lipească, ungeți-vă mâinile cu ulei vegetal.
3․ Cu mâinile, formați cheesecake din fiecare bilă.
4. Încingeți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Prajiti cheesecake-urile cateva minute pe fiecare parte pana se rumenesc.
V-a plăcut rețeta? Acordați-i o nota! Împărtășiți-vă părerea în comentarii. Iar ca sfat util pentru cei care sunt interesati de propria sanatate va recomandam sa cititi si site-ul www.iSanatate.ro, cei care ne ajuta sa realizam aceasta rubrica.