Salarii Endava

Multi programatori vor sa se angajeze la Endava dar nu stiu ce salariu vor primi. Evident ca depinde pe ce post te vei angaja si de pregatirea ta. Va dau un exemplu pe care-l stiu bine: Alex s-a angajat la ei si a primit un salariu initial de aproximativ 800 de euro, fiind angajat pe postul de Automation Engineer, adica folosea programe automate pentru a depista erorile. Ce e asa de important in acest exemplu? Faptul ca a facut niste cursuri online de programator si gata, a fost angajat. Evident ca nu e foarte simplu, dar nu e nici complicat sa iei un salariu de 800 de euro la Endava.

Salarii Endava

Salariile la Endava nu sunt mari pentru incepatori, dar in timp daca te perfectionezi si vanezi posturi mai bine platite poti ajunge departe, poate chiar si la aproape 1500 de euro net lunar. A, aici vorbim de salarii nete, nu de brut. Nu luati totul in tragic, de exemplu poti lua un salariu de peste 10.000 de lei pentru un post de IT Senior Business Analyst, asta ar fi cam 2000 de euro, nu-i asa? Nu suna deloc rau, dar este u mult mai putin decat iei la alte firme.

La doar 4000 de lei pe luna salariu pe postul de Junior Data Engineer nu ai sa fii prea fericit, mai ales ca asta este salariul mediu in Romania, Dar este un lo super ok pentru un inceput in meseria de programator, iar daca ai rabdare si nu fugi la un salariu mai mare dupa primele luni, eu recomand un minim de un an la Endava, o sa-ti mearga bine pe viitor.

Dezavantaje Endava: faptul a daca nu ai experienta vei lura in sistem de internship, adica o perioada fara sa iei salariu, la finalul careia vei fi sau nu angajat. Eu zi ca merita sa faci asta daca esti tanar si mai stai inca cu parintii, primesti si bonusuri destul de onsistente, asa um ziceam mai sus, e un start exelent daca nu ai alte idei in cap.

Concluzii: daca ai parte de o echipa faina o sa te simti bine la Endava, vei avea bani de buzunar mai multi decat alti tineri, iar daca nu vrei bataie de cap si esti super specialist iar 2000 de euro salariu e un venit ok pentru tine, recomand cu caldura. Daca visezi mii de euro salariu din prima zi, daca nu prea ai rabdare si nu-ti place munca in echipa, nu te angaja la Endava.

News Reporter

1 thought on “Salarii Endava

  1. Internshipul este platit domnisoara iar daca vrei mii de euro in prima zi ii vei primi la Endava avand in vedere ca ai experienta si competentele necesare.
    Daca visati cu ochii deschisi la bani mergeti inapoi la somn nu va obositi sa mai pierdeti vremea pe la interviuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *