Ce afaceri sa faci in 2022

Ma gandesc mereu ce afacere sa mai fac in 2022 a sa maresc portofoliul meu de venituri, am cateva directii si mai trag cu ochiul la ce spune Cristian Chifoi, nu de alta, dar nu se stie cand o sa vad o idee de 10 la el. Evident ca as prefera o afacere online, doar ca daca nu vrei sa pice totul in aceiasi zi, ar fi ok sa ai o afacere offline care sa genereze profit, daca e posibil cu o investitie minima. Ma uit cu interes si la emisiunea de la Pro TV – Arena leilor, nu de alta dar nu se stie niciodata ce idee buna iti vine inspirat de ce vezi acolo.

Ce afaceri sa faci in 2022

Hai sa vedem de ce e nevoie a sa faci o afacere: firma, capital de investit si cunostinte in domeniul respectiv. Toate afacerile au la final vanzarea, deci aici e punctul cheie, sa stii sa vinzi un produs. Chiar daca este piata pentru produsul tau, nu inseamna ca tu o sa reusesti sa-l vinzi. Online sau offline, afacerea e tot afacere, ai un produs – aici ai cheltulieli, trebuie vandut cuiva. En gross sau en detail, totul e am la fel.

Lumea ar vrea sa faca afaceri cu cateva mii de euro, doar a astfel de afaceri sunt de obicei cele mai grele. Eu caut zilnic afaceri de facut online, asta pentru ca nu stau locului, calatoresc mult, doar internetul este mereu la mine. Am la dispozitie aproape 200.000 de romani pe diverse grupuri ale mele, ideea este a trebuie sa gasesc e sa le vand.

Afaceri profitabile: vanzari de racoritoare pe timp de vara, legume eco, sau chestii handmade. Eu raman inca la blogging, lucrez la cateva site-uri de nisa, sa vad cum merg. Scopul meu asa cum am zis este sa ajung la 10.000 de unici pe zi, acolo zic eu a e pragul de la care discuti despre bani generati din trafic. Dei trebuie sa dublez traficul, nu poate fi atat de greu.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *