La ce banca sa-mi mut contul in 2021

Sincer sa fiu nu mai sunt multimit de serviile bancii la care am deschis contul acum multi ani in urma, sa tot fie peste 15 ani. Asa ca ma gandesc sa ma mult la alta banca. Doar ca dupa ce am aflat ca la Banca Transilvania, criptomonedele nu mai sunt bine venite, iar cardurile Revolut nu mai sunt servite gratuit sau ma rog cu comisioane mici, ma gandesc ca o sa dau peste alta Marie, dar cu aceiasi palarie. In Romania a devenit un lux sa-ti tii bani la banca, asa ca cel mai ok este sa ai economiile in Euro, la saltea [ sau borcan, in Moldova ii zice bancuta ].

La ce banca sa-mi mut contul in 2021

N-am eu prea multi bani, mai mult maruntis am in portofel, ca de aia am si facut un site numit bani marunti, ca numai despre astia am ceva cunostinte mai detaliate. Ma pricep si eu la domeniul financiar ca baba la mitraliere, dar asta este o alta poveste. Vad ca din ce in ce mai multi influenceri ne invata cum sa ne investim banii – pe care nu-i avem de fapt. Pai sa fi avut eu un sac de bani, stiam eu cum sa-i investesc sa fac doi saci. Asa ca am renuntat momentan la ideea de a ma muta la alta banca, toate par a fi cam la fel. Ce castigi pe o parte, pierzi pe alta.

Momentan ma bucur de Internet banking cat de cat ok, se putea mai bine zic eu, dar asta este, nu le poti avea pe toate. La fel ma bate gandul sa deschid a treia afacere, una off line, ca astea online sunt intr-un fel sau altul legate de Social Media, de site-uri si magazine online. Nu ca astea nu aduc bani multi, doar ca necesita o altfel de munca, care nu ma prea atrage. Am o idee la care ma gandesc de mult, mai tatonez putin terenul. Ma uit pana una – alta la Miliardar sub acoperire, ala de pleaca cu 100 de dolari in buzunar si o masina veche, plus telefon in buzunar si face o afacere de un milion de dolari in 90 de zile. Practic am cam tot ce-mi trebuie, am suta de dolari, am masina [ noua ] si telefon modern, dar vechi. Sa zicem ca fiind incepator imi dau 180 de zile nu 90, adica sase luni. Intr-un an as putea pune pe picioare doua afaceri de un milion de lei [ nu de dolari sau euro! ]. Mai trebuie doar sa mulg vaca aia de sus, din poza!

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *