Curs de ciupercar online – autorizat 100%

Daca nu ai succesul lui Selly pe YouTube, atunci poti deveni ciupercar autorizat – sau ma rog, nu am inteles bine cine e autorizat, tu sau cursul online. La nici 1000 de lei, in doar doua luni devii mare ciupercar, cu atorizatie si patalama la mana.  Am aflat si ce fel de ciuperci poti … creste, vinde, manca: agaricus bisporus sau pe romaneste Champignon, agaricus blazei murill sau pe intelesul tuturor Ciuperca lui Dumnezeu si pleurotus spp sau bureti. Cu astea trei dai lovitura si scapi de saracie, asta e sigur. Am trait sa vad si astfel de anunturi la noi pe grupul de FaceBook unde studiem limba franceza.

Curs de ciupercar online – autorizat 100%

Cum ajung unii sa se promoveze pe un grup de studierea limbii franceze nu stiu, probabil ca ciupercarii cei mai autorizati trebuie sa stie si limba franceza, sa pronunte corect Champignon [ mai ales sa scrie corect! ]. Deci un curs de asta de ciupercar costa 1000 de lei, o nimica toata daca te gandesti cati bani poti scoate dupa aceea. Eu zic ca astia de au deschis astfel de scoli online sunt tari de tot. Ce rost are sa mergi la sala, sa faci ceva practica, sa mirosi sau sa simti ciuperca. Maine o sa vad si cursuri de medic chirurg online, ca nu e tare greu. Neurochirurg mai ales.

Mai nene, cum sa faci asa ceva? Auzi la ei: curs de ciupercar online – autorizat 100%! Hai sa fim seriosi, cine mama lui iti da tie o astfel de autorizatie sau acreditare? N’ai sa crezi dar Diplomele sunt recunoscte national si international, adica poti de maine sa-ti deschizi ciupercarie in Franta [ ai vazut la ce erau bune cursurile alea de limba franceza? ]. Culmea este ca exista in nomenclatorul de calificari la codul 6112.1.1 exact asta: ciupercar. Imediat dupa asta exsita si orezar. Ce sa mai stai tu sa inveti la o scoala de stat, faci rapid doua luni cursul online si te apuci sa cultivi fie ciuperci, fie orez. Or avea si reducere la curs din asta dublu, sau dai 2000 de lei daca le vrei pe ambele? Daca tot te apuci, recomand si un curs online de Vitrinier – decorator, cod 3471.3.8.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *