Firmele de hosting din Romania luate la … bani marunti

Candva am avut cate un site la fiecare firma de hosting din Romania – bine, la cele mai rasarite, nu chiar la toate, iar la majoritatea am vazut cam aceiasi atitudine cand aveai probleme: la noi arata ca e ok. Asta inseamna ca tu trebuie sa faci zeci de verificari, sa stergi cache, sa dai restart, sa mergi la alt IP, etc. ca mai apoi sa se apuce si ei de sapat si de treaba. DA, dupa o zi de munca cu ei ajungi sa rezolvi problema, astepti fiecare email de la firma de hosting ca pe painea calda, ca poate de data asta s-a rezolvat problema.

Firmele de hosting din Romania luate la … bani marunti

Din poza ar rezulta ca as vrea sa fac un TOP firme de hosting romanesti – doar ca decat sa scriu de rau de ele, mai bine mai aman putin crearea acestui TOP. Ce sa zic? As mai trancani putin despre ISP-uri, in Romania am lucrat cu toate trei, Orange, Vodafone si Telekom – nemultumit sunt de toate, dar mai ales de ultimul. Preturi mari la servicii gen roaming, etc. dar pe intern stau toti destul de bine – in afara de raspuns la telefon, aici vorbesti cu femeia de tabla pana iti sar ochii.

Ce sa zic de ei, daca pana si FaceBook are probleme si nu le rezolva? De exemplu la anumite tele wordpress nu ia pozele nici sa-i pici cu ceara. Apare poza ca si cum e ok, cand se posteaza e fara poza de pe site! Nicio rezolvare de luni bune, asa ca daca vrei sa pui un link si poza, le pui separat! Revenind la echipele de suprot tehnic, ce sa le mai transmit? Sa incerce sa nu te mai faca sa te simti ca ultimul om, ca esti diliu si nu stii cu se se papa un site. Mai ales cand iti da eroare 403 la server chiar si cand te conectezi la cPanel. Sa vezi cand iti raspunde asa cum e: ma scuzati dar nu am facut nimic, probabil atat a durat blocajul temporar de firewall.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *