Faiăr Silviu versus  Ionuț Lenghel

Am mai scris pe site despre cei doi vloggeri, ambii influenceri de top din Romania, dar niciodata nu am scris despre amandoi. daca vrei sa stii totul despre Faiăr Silviu, gasesti aproape totul la noi pe site, de la data si locul nasterii, la varsta, inaltime sau greutate. Am scris si despre Ionuț Lenghel, baiatul cu saorma. Daca am scris eu despre ei, cu siguranta o sa-i gasesti in curand si pe WikiPedia, doar sunt deja personalitati din tara asta, care si-au adus aportul la cultura uneia dintre cele mai importante tari balcanice. Ma gandesc sa scot si un eBook pe tema asta, cine stie cati bani poti face din vanzarea ei.

Faiăr Silviu versus Ionuț Lenghel

Hai sa vedem cateva deosebiri dintre Faiăr Silviu si Ionuț Lenghel, plecand de la faptul ca de fapt pe primul in cheama de fapt Istrate si nu Faiăr, dar macar si-a pastrat prenumele, in schimb Ionut si-a pastrat identitatea din buletin si pe internet. pe de alta parte Silviu face clipuri despre Ionut, in timp ce Lenghel se plimba si cumpara saorma din diferite colturi ale lumii. Nu stiu daca acesta calatoreste din banii stransi de pe canalul de YouTube, recunosc ca nu i-am vazut nici macar un singur clip cap – coada, pur si simplu nu am rabdarea necesara. Am pierdut ceva?

Daca ai ajuns pe pagina asta cu siguranta te-a interesat macar unul dintre cei doi, as fi interesat sa stiu care: Faiăr Silviu sau Ionuț Lenghel, sau poate ambii? Peste 300 de persoane vin saptamanal sa afle cate ceva despre cei doi, plecand de la avera lui Ionut si pana la varsta lui Silviu. ce pot sa zic eu? Ma bucur ca am reusit sa va informez despre personajele voastre preferate, asta in timp ce eu astept de ieri sa-mi intre banii de publicitate de la nu stiu ce firma care vinde borcane cu mancare in diaspora.

Sincer sa fiu nu stiu care dintre cei doi, Faiăr Silviu sau  Ionuț Lenghel este mai util consumatorilor de continut pe YouTube, eu de obicei ascult muzica, dar cine sunt eu sa ma dau pe mine ca exemplu? Pe de alta parte cat de mult ajuta ce scriu eu despre influenceri, chiar nu stiu. Probabil ca nu ajuta deloc, desi fata de alte subiecte abordate, astea sunt cele mai citite. Statistica e publica pe site de cel putin o luna, deci va convingeti si singuri ce anume cauta lumea ( da ok, nu suntem cel mai citit site, abia de ajungem la cateva mii de cititori zilnic – doar noi visam la zeci de mii! Cu astfel de subiecte cu siguranta o sa ne atingem obiectivul la „Sfantul asteapta„.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *