Cine este de fapt Lorand Soares Szasz

Azi am vrut sa aflu cine este de fapt Lorand Soares Szasz, despre care vorbeste toata lumea ca ar da tepe. Unde afli cel mai repede despre chestii de genul asta? Pe internet, evident – desi unii stau de fapt doar pe YouTube, cautand variante rapide si sigure de imbogatit, de dublat sau triplat banii. prietenul meu de la Fabrica de bani a pus si el azi o problema de matematica: cum ar fi sa dublezi un cent timp de 30 de zile ( adica suma din cont sa o dublezi ), care de fapt este problema aia veche araba, cu boabele de grau si tabla de sah ( care are 64 de patratele ).

Cine este de fapt Lorand Soares Szasz

Lorand Soares Szasz este inca un caz in care cineva cu rabdare – a incarcat peste 180 de clipuri, deci a muncit ceva din 15 martie 2007 si pana azi – de fapt primul clip incarcat in urma cu 12 ani si prezinta un interviu al distinsului domn la un post TV (  cu ocazia Conferintei POT din Cluj-Napoca din 3 Martie 2011). Cel mai popula clip este in engleza – sau titlul e in engleza: Scary storm came out of nowhere on a highway in Serbia, fara a avea cumva legatura cu ce facea el acum 5 ani. A strans 24 de milioane de vizualizari!

Dar hai sa vedem ce idei are domnul Lorand Soares Szasz despre facut afaceri si mai ales bani in ziua de azi ( clipul e de fapt de acum sase ani, dar ce sa se fi schimbat intre timp? ). Uite, ne invata ca poti fi freelancer sau antreprenor. nici macar nu ma gandeam la asta pana sa-l ascult pe Lorand. Evident ca daca esti freelancer iti vinzi timpul tau la cat mai multa lume, fara a avea angajati care sa munceasca pentru tine – sa o creada el – iar daca esti antreprenor ii pui pe altii la munca si tu devii milionar.

Prima idee: cursuri online pe micronise – de exemplu nisa bani online, merge? Lorand Soares Szasz asta e un geniu, va zic eu. Nici macar nu suna a teapa ce vinde el: idei generale pe care le gasesti la toti pe toate canalele astea de educatie financiara. recunosc ca nu am avut rabdare sa ascul ideile lui de afaceri de succes in 2019, desi trebuia sa stau concentrat doar 14 minute. Ma bazez pe cei peste 100 de mii care i-au ascultat lectia, Am mai rasfoit cateva clipuri, toate sunt la fel, generalitati pe care le gasesti oriunde pe net, in toate limbile. Concluzia mea? Lorand Soares Szasz iti da si nu-ti da teapa, pentru ca iti creaza asteptari, dar te scuteste sa mai ascluti lati asa zisi „profesori” de pe YouTube. Poate revin si cu ceva nou despre afacerea Bismobil, ca e destul de interesanta din prisma unui „engel” din afaceri.

Urmatorul articol va fi despre Dragos Schiopu, Fabrica de bani, eBook-ul si cuponul de reduceri. Ti se pare interesant? Vezi articolul si cine stie, poate chiar cumperi una dintre cele trei carti dim magazinul sau.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *