Dragos Schiopu, Fabrica de bani si cuponul de reduceri

Azi am cumparat si eu eBook-ul lui Dragos Schiopu, baiatul ala haios de la Fabrica de bani din Ploiesti ( nu, fabrica e online, Dragos e din Ploiesti ), asa ca o sa-i fac un review. pe buna dreptate se numeste mic ghid, adica e mic, e format PDF, ca sa-l poti citi in metrou, cand astepti la medicul de familie si nu-ti mai vine randul, sau inainte de culcare, relaxat in pat. Fiind mic, sper sa vina si un eBook mai mare, pentru ca aici o sa afli care sunt primii pasi, deci este pentru incepatori, care nu vor sa piarda zeci de ore pe YouTube ascultand tot felul de influenceri, cum ar fi Lorand Soares Szasz, Cristian Chifoi sau Razvan Balanescu, ca sa enumar doar trei guru in materie.

Dragos Schiopu, Fabrica de bani si cuponul de reduceri

Sa incep cu ce e mai important, cuponul de reduceri – evident este banimarunti – sa stie omul ca ai citit la noi despre el, sau poate pentru ca nici macar nu e scump eBook-ul sau, doar 50 de lei, iar tu primesti 40% reducere – adica 20 de lei! Nu stiu daca merge si la restul de doua carti, poti sa incerci si imi zici si mie. Am stat azi sa citesc cap coada ghidul asta, care incepe cu un citat din Dragos Schiopu:

„Învață să investești în tine: educarea minții tale financiare este cheia pentru a construi o viață prosperă și sănătoasă. Bucură-te de libertatea de a lua decizii inteligente cu banii tăi și vei descoperi că sănătatea ta financiară este fundația solidă pe care se ridică visele tale.”
Dragoș Șchiopu

Na, ce sa zic? Omul are dreptate- ieri vazusem un alt citat din asta interesant: daca ai o biblioteca cu 10 mii de carti, cele mai imporatnte sunt cele pe care nu le-ai citit, pentru ca-ti arata cat mai ai de invatat ( in ideea ca nu le-ai citit pe toate ). Sa incep insa cu minusurile eBook-ului: are 13 capitole, eu as fi lasat fie 12 fie faceam 14 ( glumeam, evident ). Nu i-am gasit minusuri pentru ca e un ghid pentru incepatori, nu e pentru avansati, adica nu-l recomand celor ce deja au citit ( sau vizionat ) zeci de materiale pe tema asta ( educatie financiara ). Poate ca o sa fac si eu cum ne invata Dragos, trei conturi de economii:

1. Economii (fonduri de urgență, etc.)
2. Vacanțe (relaxare, distracție)
3. Investiții (cursuri, cărți, dezvoltare personală, investiții diverse)

Cum am spus si mai sus, nu-i gasesc cusururi eBook-ului pentru ca se adreseaza incepatorilor, asa ca-l poti descarca aici: eBook link! Nu uita codul de reducere de 20 de lei – banimarunti, e pacat sa nu economisesti 40% din suma! Nu-ti zic mai multe detalii, altfel nu ai mai avea motive sa cumperi cartea. Iti garantez ca nu o sa regreti cei 50 de lei, pardon 30 ca ai deja cuponul de reducere de 20 de lei! Sfaturile lui par pertinente, de exemplu sa nu investesti in ceva ce nu cunosti, sau sa nu investesti mai mult decat iti permiti sa pierzi.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *