Evoluția lui Răzvan Bălănescu pe YouTube

Am mai scris despre Razvan Balanescu prin martie, adica acum nici o luna, va spuneam ca o ia la vale pe canalul personal, dar o sa discutam si despre 99Vehicles separat [ site si canal YouTube]. Nu ma inselam prea mult in martie, trendul este evident descrescator la numarul de abonati, iar explicatia este destul de simpla. In primul rand sunt zeci daca nu sute de tipi care vorbesc despre educatie financiara, un subiect bine platit de Google, dar unde chiar trebuie sa vii cu ceva valoare ca sa ai succes pe termen lung. Primul sau clip a fost postat pe 18 ianuarie 2020, deci deja a trecut de un an.

Evoluția lui Răzvan Bălănescu pe YouTube

Dupa mai bine de un an de postat clipuri pe YouTube, parea ca Răzvan Bălănescu a gasit reteta succesului, incasand sume frumusele pe YouTube. In acest moment are 195 de clipuri incarcate, doar ca deja multe dintre ele se repeta si devin agasante [ saracule, de cesti tu sarac si eu bogat, uite ce bani am facut eu si ce mi-am cumparat de ei [ apartament, masina, etc. ], totul fiind intr-un fel sau altul legat de situatia sa financiara. OK, vrei sa ne spui ce faci, este perfect. Dar nu ne explica de ce suntem noi saraci si tu bogat, ca poate fi si invers – multi dintre noi castigam mai bine, doar ca nu ne laudam. [ Asta a fost o rautate, stiu! ].

Răzvan Bălănescu a avut un asa zis spyke – acum 4 luni, cu un clip ce a avut 87K vizualizari. Bani frumosi, incununare a muncii de aproape un an. Mi-am facut timp si am vazut pe repede inainte majoritatea clipurilor, la inceput lipsea aroganta, ceea ce era un semn bun, parea ca vrea sa invete auditoriul sa fie educat financiar, dadea idei, era interesant. A urmat apoi partea cu goana dupa bani, reclame puse mai tot timpul, etc. Calitate scazuta, rezultatul? Scaderea vizualizarilor la jumatate. De la 250.000 de vizualizari in ianuarie s-a ajuns la 85.000 in martie. OK, sa vedem urmatorul trimestru cum va fi.

Principala greseala a lui Răzvan Bălănescu este aroganta: eu le stiu pe toate, uite cum fac eu si ce mult castig. Iar aroganta asta nu te lasa sa vezi ca poti creste frumos pana la un nivel, apoi nu mai faci fata presiunii: mai mult de munca, mai putin timp liber si daca te extinzi mai mult decat e plapuma, risti sa pierzi totul. Pentru ca Social Media nu e ceva care te tine pe val o eternitate. oare s-a prins Răzvan cum de a ajuns la o medie de 5.000 de vizualizari la un clip, cand ai 44,4K urmaritori?

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *