Cartile lui Sven Hassel gratuit

Cand eram mai tanar am citit toate cartile lui Sven Hassel, mi-au placut si am ramas atasat cestui scriitor, fara sa-i analizez prea mult orientarile sale politice. Asa ca am decis sa ofer cel putin cinci dintre ele in mod gratuit cititorilor mei. Cateva cerinte o sa am totusi, pentru ca asa o sa fim castigatori de ambele parti ale baricadei. Sau hai sa nu ma limitez la cinci dintre cartile sale ci sa le ofer pe toate 15, ca sa ai ce citi un an intreg. Dupa cateva din cartile sale s-au facut si filme, o parte dintre ele sunt disponibile tot gratis pe Cinema 24H, un site bun si care a facut multe bucurii multora.

Cartile lui Sven Hassel gratuit

Sa vedem ce carti de Sven Hassel am acum in format Pdf in portofoliu. Pai prima carte a fost tiparita in 1953 si se numea Legiunea blestematilor, o am si o dau cu drag cititorilor mei, gratis! Cinci ani mai tarziu a vazut lumina tiparului cartea Blindatele morții, am citit-o pe nerasuflate. Imi aduc aminte si acum povestea ofiterului Manfried Hinka, dar poate despre fiecare carte in parte o sa scriu mai pe larg pe alt site, dupa ce le recitesc pe toate. Asa ajung la a treia carte, Camarazi de front – aici ii redescoperi pe Micutul, pe Legionarul si evident pe Sven.

Era sa uit, am de fapt doar 14 carti, una este in doua volume si cartea publicata  post-mortem: Splendida înfrângere, pe care nici nu am citit-o parca. Cred ca ultima carte cumparata a fost Comisarul, din 1985. Am inteles ca s-au republicat o parte, sau poate ca toate cartile or fi fost sau mai sunt prin librarii, dar azi cand totul este digital, oare cine mai cumpara carti in formatul fizic? Nu ai loc in biblioteca, altii nici nu au una, spatiul mic din apartamente, lipsa de bani – desi aici chiar e vorba de maruntis, dar mai conteaza pana la urma cand si cum citesti?

News Reporter

2 thoughts on “Cartile lui Sven Hassel gratuit

    1. Avem toate cartile publicate la noi, aceasta insa nu este, fiind publicata dupa trecerea lui Sven Hassel dincolo. Nu vindem cartile, le dam gratuit celor ce distribuie pe pagina lor de FaceBook acest articol, taguind 10 prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *