Prima zi la un HUB – pareri

Azi am decis sa ma mut de acasa la un Hub din oras, in ideea ca 60 de euro nu e o avere pentru acces la internet, o masa si un scaun. Banuiesc ca poti folosi imprimanta daca ai nevoie, ai spatiu de relaxare – desi ma intreb daca o sa am nevoie de asa ceva, ai toaleta, cafea gratis [ banuiesc ca una pe zi ], sau un ceai, apa minerala. Primul neajuns este parcarea – adica e lipsa. Asta desi e o ditamai parcarea in fata cladirii, dar e luata de altii [ curte interioara a mai multe cladiri ]. Am o masa mare cu doua scaune ergonomice si 4 sau 5 prize. Adica am un birou, nu mai trebuie sa stau acasa sa ma bata toti  toata ziua.

Prima zi la un HUB – pareri

Pretul pentru o luna la acest HUB este de 60 de euro cu TVA, de luni pana vineri de la ora 6:00 la 22:00, daca ai chef sa vi icu noaptea in cap. Ai o cheie electronica de acces [ card ], deci daca vrei sa vezi femeia de serviciu de dimineata, n-ai decat sa vii la prima ora. Toti vad ca vin dupa 10. Daca ai masina, poti zice ca esti in centru, pentru ca pe jos e ceva de mers, dar oricum e carantina, pandemie, lockdown sau ce si cum s-o mai fi numind chestia asta.

Spatiile astea de coworking [ asta e si parola la WiFi ] sunt ok, pana la urma sper sa gasesc niste colaborari aici. Ideea e ca am fugit de acasa, ca si cum acum am serviciu, chiar daca asta inseamna de fapt o suta de euro mai putin la venituri. Ieri am avut o zi aglomerata, m-am culcat pe la 12 si la 6 eram in picioare. Asa ca acum la 13:00 m-a luat somnul. Adica deja mi-e somn in prima zi de munca la birou. Cam racoare aici, afara erau 18 grade, ma coceam in masina. Acum sunt in tricou cu maneca scurta si inghet. Asa ca m-am dus si mi-am luat hanoracul.

Intre timp am descoperit ca nu ma prea mai tine bateria la telefon, deci se preconizeaza o noua achizitie, ma gandesc serios la un iPhone, desi nici un Note 10+ sau ceva nou nu mi-ar strica – inideea ca sunt deja famliarizat cu arhitectura Android-ului.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *