Cum sa castigi un milion in mai putin de un an

Ai nevoie de 2740 de euro pe zi ca sa strangi un milion intr-un an. OK, ti se pare mult, nu-i asa? Dar n sase ani ar fi mai bine, nu-i asa, pentru ca ai nevoie de doar 500 de euro pe zi. Un plan bun, daca ai sti cum sa faci asta. O idee ar fi sa faci asta pe YouTube, iar asta se poate face destul de simplu: un titlu in engleza, un clip care sa fie vazut de cat mai multe persoane si asta e. Poate ca asa face Cristian Chifoi, de aia e milionar? Sau ma rog, sta intr-un apartament de un milion de dolari. Nu e al lui, sta cu chirie, dar sa dai cum zice el 5.000 de euro pe luna pe chirie, inseamna ceva. Desi Faiar Silviu nu este de acord cu pretul postat de Chifoi, el estimeaza undeva la 1500 de euro pe luna.

Cum sa castigi un milion in mai putin de un an

Notorius [ teapa? ] asta face, aduna in jur de 20.000 de viziualizari la un clip nou. Te intrebi de ce am pus teapa dupa Notorius? Pai pentru ca in engleza se scrie cu ous la final. Adica notorious – film din 1946 sau mare rapper din USA. Face el un mlilion pe an? Asa se lauda, ca are cateva zeci de afaceri, desi cum ziceam mai sus, scoala lui Cristian Chifoi e o mare gluma, la fel cum este si cursul lui atat de laudat de el. Dar ideea e buna, sa faci clipuri motivationale, care sa atraga vizionarii a pe muste [ din cauza titlului, evident! ].

Trecand peste adjectivul din engleza scris gresit, ideea de a deveni milionar din YouTube nu este o inventie neverosimila, iar daca treci la lei, ai de facut de 5 ori mai putini bani. Daca 500 de euro pe zi o fi mult, 100 de lei e plauzibil? Iti dai seama ca astia 100 de lei inseamna de fapt 20 de euro pe zi, o nimica toata, nici doua ore platite de un angajator in Uniunea Europeana. Asadar sa fii milionar in lei nu e greu daca muncesti afara, este vorba de doar 200.00 de euro [ x 5 – un milion ].

Daca ti se parea ca e greu sa castigi un milion de euro, sper ca ti-ai dat seama ca 1 milion de lei e mai usor! De cinci ori mai usor de fapt. Iar ata o faci online, pe YouTube – de exemplu.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *