Cristian Chifoi isi vinde canalul de YouTube cu 200.000 USD

Cristian Chifoi isi vinde canalul de YouTube cu 200.000 USD, doar a nu se stie cine o sa-l cumpere. In general ei care au acelasi public ca el pot sa faca asta singuri, fara canalul lui care aduce maxim 30 k vizualizari, in funtie de vrajelile pe care le prezinta. Am inteles a lanseaza un NFT sau ma rog, o moneda proprie, chestii pe car el-am mai auzit si de altii, cu vizuri de imbogatire rapida. Cochetez si eu cu zona crypto, nu ma vad insa pierzand timpul cu chestii atat de volatile, imprevizibile. Stiu ca cine nu rica nu castiga, dar merg in continuare pe calea batatorita a muncii pe nisa mea.

Cristian Chifoi isi vinde canalul de YouTube cu 200.000 USD

In clipul sau ne explica a cata oara, cum face el o miscare inteligenta, cum daca o sa investim in inventia lui o sa facem 10 x profit cat ai clipi. Acum se leaga cumva clipul cu apartamentul de 1 milion de dolari, adica cine vrea si el sa fie bogat, sa faca cum spune Chifoi, o sa ajunga milionar peste noapte. MA indoiesc ca o sa fie cineva are se va bucura macar de un dolar castig, dar sa nu anticipam.

Ce inventie a mai facut Cristian Chifoi? [ aici va zic de la inceput a e o mare teapa mara Chifoi ]. Pai a inventat ICON TOKEN, desi cautand pe net am vazut ca ideea e mai veche si nu e a lui Chifoi. Da na, el o lanseaza in private sale, cu 2 centi bucata. Are cica 2000 de destepti [ fraieri ] care au investit, visand cum o sa fie el ala de ajunge la 5 milioane de dolari / euro/ e mai conteaza, in crypto. Ce pot sa fac? Sa-i urez succes, in ambele initiative, o sa ajunga de la wafe la top miliardari din Romania.

Daca pana marti nu ai investit in  ICON TOKEN esti pierdut, nu o sa mai ai de unde sa-l iei, a se termina subscriptia. Eu deja am pierdut, am vrut sa iau moneda aia a lui prin Revolut si nu am gasit-o, deci am pierdut trenul. Asadar 27 septembrie e ultima zi cand mai poti lua Tokenul lui Chifoi,

Update: a fost o cioaca, a cata oare? Noroc ca am fost plecat si nu am terminat articolul, ca si asa nu mai are nicio valoare azi, cand nea Chifoi cica iar a facut o postare de awerness?!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *