Cristian Chifoi si Razvan Balanescu stiu totul despre bani

Cristian Chifoi si Razvan Balanescu stiu totul despre bani, cel putin asa rezulta din ultimile postari de pe Youtube: „Cum să faci (GARANTAT) bani mulți pe termen lung” sau sfaturi pentru investitorii de 20 de ani. Razvan e bazat pe aur si argint, iar in 50 de ani devii miliardar. A renuntat la crypto, evident dupa ce activele in monede virtuale a ajuns la un minim de unde multi nu mai spera sa revina. Lectia de azi spune asa: muta banii din aur in argint si viceversa, la momentul potrivit. Nu se putea un sfat mai bun.

Cristian Chifoi si Razvan Balanescu stiu totul despre bani

O sa-mi deschid si eu un canal pe YouTube, numit evident „la bani marunti” unde o sa iau la puricat ce spun baietii astia doi: Cristian Chifoi si Razvan Balanescu. Am de spus ceva timpp de 10 ani, atat de multe ineptii spun baietii astia. Iar pentru a ti le spune iti cer bani, sau ma rog, din ce in ce mai rar, fac banii pe canalele lor de YouTube. Daca ar fi sa vorbim de randament, va dau cateva exemple din portofoliul meu: pe o nisa oarecare am investit in 3 ani 150 x 3 = 450 de euro si am scos 8000! Asta zic si eu randament, ce parere aveti?

DA, ideea de a face bani cu un blog e buna, doar ca nu toate produc constant sume importante, pentru a trai – sa zicem minim un venit net de 1000 de euro lunar ar trebui sa ai minim 10 bloguri bune, 20 semi sau 50 mai putin productive. Problema e ca nu de fiecare data nimeresti subiecte care sa te avantajeze, degeaba au unii zeci de mii de vizite pe zi, un milion pe luna, daca la tine sunt cateva mii sau zeci de mii pe luna. Nu poti trai din asa ceva.

Ar mai fi publicitatea, doar ca azi din ce in ce mai putina lume vrea sa investeasca in ea, mergand pe varianta ma descurc eu singur. Noi luam si primim in jur de 200 de lei pentru un articol de promovare, ar fi nevoie de un minim de 20 de clienti lunar, dar sa zicem mersi ca avem cate 3 sau 4, se putea si mai rau. Bani pe net faci usor, daca ai ceva inspiratie si noroc. Munca multa inseamna ca o sa-ti scoti investitia oricum, dar nu neaparat ca bvei putea trai din asta.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *