Dragos Patraru pleca si de la Prima TV

Dragos Patraru pleaca si de la Prima TV, asta dupa ce am vazut Starea Natiei pe la toate televiziunile. In cazul asta e vortba de bani, de platile pe care postul TV trebuia sa le faca ploiesteanului meu, dar intarzie cu voie sau fara voie. recunosc ca nu m-am mai uitat in ultimile 24 de luni la emisiuena lui Dragos, pur si simplu m-am luat cu altele si n-am mai avut timp. o fi si ora la care se difuzeaza, sau poate postul ala TV nu e chiar favoritul meu [ nu am mai gasit loc pe telecomanda ].

Dragos Patraru pleca si de la Prima TV

Dragos Patraru pleca si de la Prima TV, dupa ce a rezistat aici timp de cinci ani, iar eu cred ca l-am urmarit maxim 12 luni. Asta in situatia in care sunt si eu ploiestean, imi plac emisiunile in care se critica guvernarea, stilul lui Dragos era oarecum pe placul meu. Mai pe scurt vom vedea Starea Natiei doar pe YouTube, ceea ce e mai ok. Dragos are peste 200.000 de urmaritori, dar clipurile – emisiunile de fapt, au maxim cateva mii de vizualizari. Sa fie asta un semn ca ceva nu face el cum trebuie?

Dragos Patraru are multi fani, cum ziceam peste 200 de mii s-au abonat la canalul sau, dar ca si mine nu se prea mai uita la emisiunea lui. O fi Starea Natie o emisiune de succes, dar se pare ca Mircea Bravo l-a depasit cu mult cu farsele lui. Pentru ca o are pe bunica? Acum el zice ca s-a ales cu stima de sine, renuntand la bani. Dupa ce a stat la Prima TV jumatate din cat a durat emisiunea Starea Natiei, Dragos a luat-o de la capat. Pleaca in conditii decente, ultima data stim ca nu a fost chiar la fel de ok.

Sunt sanse sa il vedem pe Dragos Patraru iar la Prima TV, daca i se dau banii, cel putin asa spune el in ultima postare pe YouTube. Frate, frate – dar si o emisiune nu se tine fara bani. Sa fie asa cum spera Dragos, sau de ce nu, poate la Pro TV, Antena 3,2,1 sau ce post o mai avea bani sa-i ofere lui Patraru. Eu stau pe propriile picioare din 1993 si vad ca inca mai rezist, m-am reinventat si am ajuns la bani marunti, unde de bine, de rau – ne vad online peste 5.000 de persoane pe zi. Sau 150.000 pe luna.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *