Chifoi stie de ce esti sarac!

Nu stiu de la cine o fi invatat Cristian Chifoi sa puna astfel de titluri la clipurile sale, dar parca am obosit sa fie facuti toti saraci, sarakii, etc.  Nu i-am numarat eu ouale sau firmele, nici macar daca Notorius Finance SRL profit pe bune, dar cred ca omul exagereaza. Daca ma intrebi pe mine, eu fac investitii mai bune decat le face el, iti dau un exemplu mai jos, ca sa vezi ca am randament mai mare decat viseaza el, cu o singura „mare” problema. Nu7 e o chestie perfect scalabila, dar daca as investi macar 50% din castiguri in afacerea asta s-ar ajunge in cativa ani la rezultate notabile.

Chifoi stie de ce esti sarac!

Stau si ma intreb, oare un ROI de 1620 % o fi bun sau nu? In ce investeste Chifoi de are tupeul sa-i faca pe altii saraci? Hai sa va zic cate ceva despre indicatorii astia financiari ai investitiilor.

ndicatorii Financiari ai unei Investiții/Afaceri: Ghid Detaliat

În lumea investițiilor și afacerilor, analiza indicatorilor financiari joacă un rol crucial în evaluarea sănătății și performanței unei companii sau investiții. Acești indicatori oferă o privire în profunzime asupra situației financiare, rentabilității și solvabilității, permitând investitorilor și managerilor să ia decizii informate. În acest articol, vom explora și detalia câțiva dintre cei mai importanți indicatori financiari și modul în care aceștia pot oferi înțelepciune în procesul de luare a deciziilor.

Rentabilitate

1. Rata Rentabilității Investiției (ROI – Return on Investment)

ROI este un indicator fundamental, exprimat ca procent, care măsoară cât de eficientă este o investiție în generarea de profit.

2. Rata Rentabilității Capitalului Propriu (ROE – Return on Equity)

ROE cuantifică cât de mult profit generează o afacere în raport cu capitalul propriu investit de acționari.

Eficiență

3. Rata de Rulare a Inventarului (Inventory Turnover)

Acest indicator măsoară cât de repede o companie transformă inventarul în vânzări.

4. Rata de Rulare a Activelor (Asset Turnover)

Arată cât de eficient utilizează o afacere activele pentru a genera venituri.

Lichiditate și Solvabilitate

5. Rata Curentă (Current Ratio)

Măsoară capacitatea unei companii de a-și plăti datoriile pe termen scurt.

 

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *