Ma uit gratis la webinarul lui Alexandru Bordea

Da mai ce va mirati asa, m-am inscris gratuit la webinarul lui Alexandru Bordea si daca am scapat prima zi, macar la a doua sa fiu pe faza si sa comentez aici pe site in timp real – in direct se zice parca. O sa va invat si pe voi cum sa deveniti milionari cum deja a ajuns Chifoi, in Romania. Nu stiu cat dureaza webinarul asta, mai am 20 de minute si zic eu ca imi permit maxim o ora sa pierd pentru a scrie rapid o concluzie. oricum daca mai vreau informatii, maine mai e o noua zi – pun prinsoare ca atunci se vor dezvalui adevaratele secrete, cum ajungi sa castigi asa pe repede inainte tocmai 10 mii de euro pe luna plecand de la 1000!

Ma uit gratis la webinarul lui Alexandru Bordea

Avand in vedetre ca eu deja castig cu bani marunti asta mia de euro pe luna ( pe pamant ceva mai putin – ati vazut ca idienii au aselenizat azi la Polul Sud? ), Alexandru Bordea ma va ajuta sa ajung la 10 mii. Zic si eu, ce poate sa-mi strice, mai ales ca deja sunt online 89 de persoane. Mi-a placut ca poti sa-ti dai ce nume vrei la webinar, asa ca eu am fost John Smith – asa scria in exemplu si am fost curios daca merge, iar pentru conformitate anunt ca a mers.

Acum ca vad ca sunt ceva persoane inscrise si asteptand cu o jumatate de ora mai devreme, sa apara Alexandru Bordea – cred ca banii investiti de el in publicitate aduc potentiali clienti la webinarii gratuite. Am avut un client care asta facea – bine, el facea cursuri de limba germana online, dar ca sa-i atraga, le oferea o ora gratis. Lumea venea cu sutele, ramanea si cate unul care voia chiar sa investe, deci platea cursul. E o abordare, asa cred ca face si nenea Alexandru, o sa ne zica balarii, dar o sa jure ca daca cumperi nu stiu ce manual de business cu doar cativa euro, vei deveni la randul tau un guru al afacerilor. Uite vezi, asta e cusurul meu: exagerez si vorbesc fara sa stiu – ca doar nu am urmarit webinarul ( inca ).

Am lipsit la primele minute, dar am aflat ca trebuie sa ma uit in reluare la prima parte, ca sa aflu cele 3 cuvinte cheie si sa plec in Maldive cu Alexandru Bordea. Nu e rau, ma si vad la plaja. Desi a strans 3241 de participanti. Dar nu e bai, mai sunt trei premii pentru cei de azi. Adica daca vrei sa iei ceva mocca, stai la webinar. Am scapat un iPhone la Gustar, poate il iau dela Alexandru. Prima idee, e sa dai ceva gratis. Am prins-o si maine o si aplic. Au trecut 15 minute si inca nimic nou – sub soare? Suntem la cuprins. Dar ce sa faci daca vrei marele premiu? Eu as da Maldivele pe iPhone ( era ok si un laptop ).

Pana la urma am inteles ca am avut 50% dreptate – daca vrei sa ai succes, trebuie sa cumperi cursurile lui Alexandru Bordea si sa aplici 20% si pana la Anul Nou esti pe banii tai in Maldive, cu cei 10 mii de euro pe luna.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *