M-am trezit cu Claudiu Tarziu in grup

De obicei nu fac politica pe site, dar uite ca azi a mai aparut la noi in grup un politician, iar eu am zis ca intr-o zi am sa-i iau la puricat – pardon, la bani marunti pe toti cei care i-mi calca pe mosie – pardon, FaceBook. Am eu asa ceva cu ei, de cand am mai stat de vorba cu cate unul, inainte sa ajunga sus ci cocotati prin Parlament. Azi e vorba de Claudiu Tarziu, senator (de) Aur tara noastra are, i-am luat postarile la purificat si ce sa vad: cum stie el ca OMS-ul vrea sa ne faca si sa ne dreaga, sa ne controleze sub unghii, etc. dar el se va opune, va sta cu pieptul dezvelit, Claudiu cel vestit.

M-am trezit cu Claudiu Tarziu in grup

De mult voiam sa scriu pe tema asta, ce cauta in Parlament cei din opozitie, care nu fac nimic – zic ei ca nu sunt la guvernare, iar cand sunt guverneaza in coalitii si iarasi nu fac nimic, ca nu-i lasa partenerii. Asta e de 30 de ani, nu e de ieri sau de azi. Iliescu era cu greaua mostenire, acum e aia cu conspiratia planetara si tot ce vad eu de fapt este cum imediat ce ajung la banii din Parlament, toti fac burta si gusa, averi si uita ca sunt platiti sa schimbe ceva in bine. In schimb, ei sunt mereu in campanie electorala, mai fac o nunta ca-n povesti – sa vezi unde ajungi far asa muncesti o zi, din galerie si de la Basarabia e Romania la ciolanul din Parlament.

Claudiu Târziu
M-am trezit cu Claudiu Târziu in grup

Iaca asa, am cateva optiuni: blocheaza, suspenda sau chiar interzi din grup. Oare ce sa fac? Colegul lui de partid imi cerea bani, cica sa-i sponsorizez partidul, ca cica banii primiti de la sta sunt putini, salariul nu-i ajunge, vai de mama lui ( bunica? ).

PS: iar am lasat articolul in asteptatre pentru a fi finalizat si mi-am pierdut interesul pentru subiect, deci e prea tarziu sa continui desrpe AUR-ul profetul sau si ardelenii care-l urmeaza.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *