Adriana si Valentin Turcuman – cine sunt de fapt?

Chiar daca nu prea multa lume e interesata de viata Adrianei si lui Valentin Turcuman, uite ca desi timpul a trecut si castigatorii de la Antena + un numar, sunt inca in atentia fanilor. Ma si miram ca eu personal nu am auzit de ei, dar nu prea ma uit la emisiuni de genul celor cu mirese, care-si cauta mirele sau invers. mai fericiti pot fi marintii, pentru ca ei au cautat o mireasa pentru fiul lor, eu intre timp am si uitat de unde mi-a venit ideea sa scriu despre cei doi. A, mi-am adus aminte, am gasit pe un blog destul de citit in online-ul romanesc ca desi unii inca nu stiu in ce secol suntem, vor sa stie daca cei doi au copii,sau si mai interesant – daca mai sunt casatoriti sau au divortat dupa nunta de vis organziata de televiziune.

Adriana si Valentin Turcuman – cine sunt de fapt?

Daca e sa raspud la intrebarea din titlu e simplu: sunt castigatorii unui show de televiziune de acum cativa ani: Mireasa pentru fiul meu, Adriana si Valentin Turcuman fiind cuplul care a reusit sa-si uneasca destinele in direct la televizor. Faptul ca au dus la bun sfarsit dorinta de afi impreuna le-a adus si un premiu de 50.000 de lei, un dar de nunta nu tocmai mic as zice eu. Altii merg la emisiuni in care fie manca cocos cateva luni, dar ei au stat impreuna si la final au ajuns la altar ( ma rog, de fapt in fata ofiterului de stare civila ).

Diferenta intre o nuna cu dar si miresea si mirele de la Antena 1 este ca la final de zi numeri banii din plic, pe cand Adriana si Valentin Turcuman au ajuns in instanta ca sa-si ia darul  ( premiul ) de la trustul media condus din umbra de familia Voiculescu. Mama cum am bagat chestia asta – am strecurat-o – intr-un articol despre si cu vedete TV.Avand in vedere ca Tribunaul le-a dat castig de cauza celor doi insuratei in cel mai scurt timp posibil, ba le-a mai dat si o dobanda pentru timpul cat au asteptat cadoul de nunta, eu zic ca le-a mers bine.

Adriana Turcuman a ramas sa activeze pe Social Media, fiind frumuscia chiar era pacat sa mearga la munca cand a reusit doar pe YouTube sa adune peste 33 de mii de abonati – nu e chiar rau as zice eu. Nici pe Instagram nu sta rau, undeva la 26 de mii de persoane o admira in ziua de azi. DA, impactul postarilor lor nu este unul wau, dar sunt tineri si cu siguranta alaturi de sotul ei Valentin va reusi sa gaseeasca si reteta fericirii materiale, dupa ce au gasit-o pe cea a vietii in doi.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *