Cand ajunge bitcoin la 70.000 de dolari?

Nu stiu cum se face, dar mereu asteptarile sunt depssite de realitate – mai ales daca vorbim de bitcoin. Am mai zis si o sa o repet, o sa vina ziua cand bula se va sparge si multi o sa ramana cu buza umflata. Dar pana atunci asistam la o crestere fara precedent a monedei virtuale. A trecut deja de 60 de mii de dolari, acum ne asteptam sa vedem un BTC la urmatorul prag psihologic, nu-i asa? Eu zic ca atata timp cat va tine pandemia, BTC va creste, in salturi. De ce? Pai vor fi din ce in ce mai multi disperati dupa castiguri usoare, asa ca recunosc ca daca aveam un card Revolut, cu siguranta bagam si eu macar 1000 de euro in bitcoin.

Cand ajunge bitcoin la 70.000 de dolari?

De ce scade bitcoin din cand in cand? Pai e simplu, pentru ca la fiecare crestere apar si persoane care au cumparat de mai multa vreme si fac cash out, de teama ca maine se sparge bula asta. Doar ca in cateva zile nu se intampla evenimentul mult asteptat, asa ca iarasi lumea cumpara, mai face ceva venit mocca si tot asa. Pana cand? Pana intr-o zi, evident. Atunci o sa fie jale, pana atunci insa lumea este in extaz. Nu mai trebuia sa faci ca cel mai bogat om din Babilon, aveai sansa sa ajungi bogat peste noapte – bine, peste an ca sa fim mai corecti.

Unii asteapta un an ca sa castige 7% la suma investita, acum intr-o singura zi bitcoin-ul s-a apreciat cu procentul asta, deci sa fim seriosi, chiar merita sa investesti in asa ceva. Stiu ca scepticii o sa zica ca nu e cazul, ca ei nu fac asa ceva, dar cu siguranta se gandesc cum era daca investeau in BTC acum un an cand era 4.000 si vndeau acum cand este 60.000! Mai este o problema insa, cine crezi ca avea nervii asa de tari sa stea cu ei in portofel un an? Nu vindeai cand s-a facut 10 mii? Nici la 20 sau la 40 de mii? Eu zic ca DA, vindeai. Dar daca riscai, poate ca o sa vezi peste doua saptamani ca s-a facut 70 de mii. Ai sa fii un om bogat, ai sa-ti iei garsoniera aia si iti mai raman bani si de un autoturism nou, poate chiar un SUV. Iti dai seama ca ai reusit asta doar pentru ca ai avut rabdare si inspiratie sa cumperi bitcoin cand a trebuit?

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *