Călin Donca luat la puricat

Călin Donca luat la bani marunti, asa cum ne-a cerut unul dintre cititorii nostri. Asa ca a trebuit sa ma uit la 100 de minute pe YouTube la ce anume zice omul cu 11.000 de abonati. Evident ca vorbim despre un personaj care se invarte in domeniul financiar, care se lauda cu cat poate el sa “sparga” intr-o zi la Mamaia, sau mai da si sfaturi cum sa te imbogatesti peste noapte. Cum a facut primii bani domul Calin nu am reusit sa aflu din primele sale clipuri, am vazut o lectie intr-un amfiteatru/ sala de nunti, sedinte sau ce o fi aia, la Iasi si apoi repede s-a laudat cu BMW-ul lui i8, deci la prima impresie vine cam asa: tanar, cu bani si laudaros. Da a scris si carti,

Călin Donca luat la bani marunti

Crescatorul de Unicorni este o carte scrisa de Călin Donca-Oncioiu si costa 49 de lei, mai scumpa decat restul de doua inventii scriitoricesti [ le zic asa pentru csa pana la urma asta sunt, o zic fara sa le citesc, ghidat doar de titlu si descrierea data de autor ]. Pai sa scrii despre curajul de a fi bogat intr-o lume speriata de saracie nu mi se pare prea filozofic, cel putin din perspectiva uneia din parti. Daca as fi bogat nu cred ca mi-ar trebui curaj, iar daca as fi sarac, poate ca o sa cred ca inti trebuie ceva curaj sa iesi pe strada cand te vei imbogati. Fals de trei ori.

Ce spune Calin cand este intrebat cum sa faci bani multi in Romania zilei de azi? Citeste-mi cartile, nici macar nu una ci poate toate trei. Pai stiu eu raspunsul la intrebarea asta: prima varianta la sa faci bani multi si repede cine asa – risti mult pe o idee buna si gata! Daca vrei multi dar mai sigur si mai lent este asa: munceste din greu si urmeaza-ti visul! Ai numai grija sa nu fie doar un vis, cosmar sau si mai rau – o himera! Dupa 10 clipuri vazute pe canalul lui Calin am obosit, e mai rau ca pe cel a lui Cristian Chifoi, ala macar experimenteaza cate ceva. Are si de 10 ori mai multi abonati, dar si de 1000 de ori mai putini bani decat crescatorul de unicorni. Mai studiez problema, astept comentariile voastre si revin cu detalii picante la subiectul nostru in scurt timp.

La final: un sfat domnule scriitor Calin Donca: ca si nu este corect in limba romana! Cam atat la prima vedere. Iti sta mai bine ca furnizor de energie, ca la asta ne pricepem toti: sa vindem energie.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *