Va junge din urma Polygon BTC si ETH?

Va junge din urma Polygon BTC si ETH? Asta este intrebarea secolului pentru investitorii in criptomoneda indiana. Eu zic ca este posibil, mi-am luat si eu 100 de „pligoane” cum le zic eu. Acum ce sa zic, daca am norocul si investitia mea initiala de 10 dolari care a ajuns azi la 200 este buna, sper ca cele 100 de Polygon-e (MATIC) sa-mi aduca un venit frumusel. Am facut investitia ca sa arat cuiva ( nu zic cine, persoana importanta la fabricadebani.ro ca teoria se „pupa” si cu practica uneori. Azi ma bate gandul sa retrag totul in USDC si sa astept sa vad ce mai zice piata, dar pe de alta parte vazand ca am o crestere de 36% intr-o saptamana ma gandesc sa analizez cum au fost evolutiile in decembrie-ianuarie in alti ani si sa decid apoi, cel putin in urma unor calcule.

Va junge din urma Polygon BTC si ETH?

Putina teorie la criptomonede: dac anu cumperi foarte aproape de momentul zero al lansarii unei cryptomonede mai bine te lasi de treaba sau incerci sa cresti numarul de monede virtuale pe baza tranzacrtiilor repetate. Adica fix cum zice teoria, vinzi cand e scump si cumperi cand e ieftin. Cum piata crypto e foarte volatila poti face asta mai oricand, eu sugerez noaptea cand se trezesc pietele estice. Iar daca te intrebi cum am inceput eu iti zic: am investit 10 dolari in dinoswap la momentul potrivit, acum au „zdohnit” dinozaurii, eu am ramas cu monedele virtuale. Am 50% in ETH si 50% in Polygon.

Tot teoria zice sa nu tii ouale intr-un singur cos, nu e chiar ok asa pentru ca scazi riscul si micsorezi profitul. Dar cum am speranta sa vad ETH ( Ethereum ) la macar 10.000 de dolari ca sa fac retragerea vietii mele, adica un castig de 400%, am sa las asa treburile, cel putin atat cat am timp sa vad ce si cum merge. Evident ca ma pot culca cu un ETH la 5000 de dolari si sa ma trezesc cu el la 100. Asta e, investitia in crypto nu este nici macar 1% sigura, deci riscul este major, mai ales pe termen lung si fara supraveghere. Oricum ar fi am sa merg pe Polygon pana la final iar pe Ethereum pana la 200%.

Ce-mi place mie la USDC este ca e stabil, adica cand iau pauza mut totul in dolarii virtuali. Cand ma apuc de joaca cumpar si vand ce-mi zice mie inima si graficele.

De ce mizez pe Polygon?

In primul rand am pierdut startul la BTC, la pretul asta nu e de nasul meu. Nu ca nu pot castiga, ba chiar ma gandesc sa iau acolo de  10 dolari o bucatica. In alta ordine de idei BTC a scazut in 7 zile cu 10% pe cand ETH cu 1%, iar ce sa vezi, poligoanele mele au crescut cu 35%. Am calculat corect? DA, desi evident ca calaculele mele nu au decat 10% sansa sa fie exacte. Restul este hazard, joaca, zii cum vrei.

De ce nu ma pasioneaza zona crypto? Pentru ca mananca prea multa energie – de la mine, nu ma refer la tehnologia in sine, dar si acolo e cam la fel.Abia astept sa ma cinsteasca domul Dragos Shiopu, prietenul meu din Baicoi pentru mentionarea fabricii lui la noi in articol pe bani marunti!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *