Primul meu card Revolut

Azi am facut cunostinta cu cardul Revolut, a mers destul de simplu la instalarea aplicatiei, mi-am dat datele personale, mi-am facut un selfie si am confirmat contul de email. Gata, am deja un card virtual, l-am comandat si pe cel fizic, dureaza 15 zile. S-ar putea sa vina si mai repede, asa ca o sa-l astept acasa linistit, desi fondurile mele nu-mi prea permit o sedere atat de lunga in Romania. Am primt invitatia de la o amica buna, cica o sa-i dea si ei 100 de RON cadou pentru treaba asta. Asa sa fie, ca cine stie la ce foloseste mai tarziu, poate o sa-i trimit si eu invitatie Anei, iau si eu inca o suta si uite asa o sa facem bani usor [ vorba vine, undeva oricum am dat 29,99 de le lei pe card, oi mai da si la transport, asa ca o mana se spala cu alta ].

Primul meu card Revolut

Ce pot sa spun la prima vedere despre cardul meu Revolut? Pai cardul virtual se genereaza automat, in mod normal pentru a fi folosit cu Google Pay, doar ca nu stiu care sunt comisioanele, asa ca merg in continuare pe cardul de la BCR + George Pay. Teoretic platile cu Google Pay sunt fara comisioane, cel putin asa cred si voi proba cu prima ocazie. Am facut cateva tranzactii – gen du-te-vino intre conturile mele si Revolut, a fost ok si la schimbul valutar am pierdut destul de putin, din 100 de lei avuti in cont, am ramas cu 99,88. Nu est erau deloc as zice eu, dar nici suma nu a fost considerabila.

Am ales un cont Revolut standard, fara costuri lunare, deci cu siguranta nu o sa am cum scoate de la bancomate mai mult de 800 de lei lunar, ceea ce evident este putin, ca sa nu zic insuficient chiar. Astea doua saptamani de asteptare a cardului o sa-mi faca parul mai alb decat e acum, ceea ce credeam ca va fi greu in urmatorii cinci ani. Asta este viata, vrei la bal sau nu? Da raspunsul este DA, taci si rabzi, pana la urma ai platit doar 30 de lei pentru afacerea asta! Poate incasez si bani in contul asta si atunci o sa ma simt oarecum mai bine.

UpDate important: am facut si cateva tranzactii cu contul meu de la Revolut, am cumparat de 100 de lei dolari, azi i-am schimbat la loc in lei si am castigat 7 bani. Apoi i-am transferat la loc in contul de la BCR, totul fara niciun comision. Daca tin cont ca pot cumpara valuta la pretul ok, apoi pot plati cu cardul fara probleme in orice tara a carei moneda o detin, sa sti ca pare mai ok decat alte variante. Banii s-au intors la BCR in cinci ore, deci nu instant, dar nici a doua zi!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *