Bogdan Teches are 3 canale pe YouTube

Va ziceam eu acum ceva vreme ca la-m descoperit pe Bogdan Teches pe Youtube, nu am mai auzit de el de cand a comentat despre articolul nostru. De departe canalul principal are cei mai multi abonati, dar nici cele doua mai noi nu stau rau, cateva zeci de mii [ bune ]. Cum face el atatia abonati? Pai simplu, face clipuri interesante gen: am dat de mancare la broaste, cum se fac snitelele si tot asa. Acum fiti cinstiti, nu v-ar place sa vedeti asta zilnic? O avea si Tik Tok? Are mai, v-am lasat adresa in articol, ramane doar sa o gasiti.

Bogdan Teches are 3 canale pe YouTube si TikTok

Daca Bogdan Teches nu a ajuns inca si pe Tiktok la fanii de pe Youtube, nu e tipmul trecut, are deja 274.4K Followers, dubleaza cifra si gata. Da, nu ies bani inca de acolo – in afara de postari sponsorizate, iar aici sunt bani buni in joc, asa ca sa nu-l cainam pe tiktoker. pana la urma si eu scriu despre el tot ca sa atrag ceva trafic, undeva la 2.000 de unici pe zi. Nu-i rau, mai gasesc cativa techesi si m-am scos. Fac bani marunti cu traficul asta, poate e cazul sa trec la alt domeniu, banii adevarati?

Secretul unui vlogger de succes: imagnatie [ ei chiar te poti lipsi de ea ], putine cunostinte avansate de editare video, iar succesul este asigurat. A, rabdare fratele meu, de asta ai nevoie din plin. Reteta succesului e garantata! Ma gandesc de mult sa intru si eu pe nisa asta, pana la urma ma pricep sa spun lucrurilor pe nume, la editare video sunt aproape AS, iar cand zic aproape zic totul, aproape ma pricep si la scris, deci cand sa incep? Ar fi fost ok pe 1 aprilie, dar a trecut. Astept pana la anul care vine?

Avantajele unui vlogger: nu ai nevoie de site, postezi pe YouTube si/sau pe TikTok si poti sa filmezi cu telefonul. Calculator sau laptop are oricine, deci de ce sa nu te apuci sa faci bani chiar de maine? Investitie minima, castig maxim! Nu ca mine care dau cam 3 x 650 lei pe hosting si undeva la 1500 de euro pe domenii an de an. Da, m-am decis, ma apuc de TikTok, imi fac un profil gen bani pe inter(net) si ii dau drumul chiar de maine! Nu va dau adresa mea, ca sa o gasiti singuri, asa cum imi gasesc si eu subiectele.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *