Alina Ceusan sau Ana Morodan?

Sincera sa fiu eu mereu le-am incurcat pe cele doua, niciodata nu reusesc sa-mi dau seama despre cine trebuie sa scriu, despre Alina Ceusan sau Ana Morodan? Cert este ca am scris despre ambele, vad ca sunt la moda, dar de ce si ce vrea lumea de la ele, inca n-am aflat. Am inteles ca fac campanii, asta e bine – cineva trebuie sa le faca. Una e contesa, alta principesa, chiar nu comentez si nu am o problema cu asta. Sa incep cu Alina, conform datelor de pe blogul ei are 26 de ani – o fi sau nu actualizat, nu conteaza. Din 2012 scrie, imi place ca singura se numeste influencer, deci isi stie valoarea si locul in societate. Nici nu se putea altfel, doar a absolvit ( ea zice terminat ) Facultatea de Comunicare si PR în cadrul FSPAC Cluj-Napoca.

Alina Ceusan sau Ana Morodan?

Deci Alina Ceusan a terminat facultatea, a dat-o gata, a pus-o la pamant? Pai la relatii cu publicul ar trebui sa stii difernetele dintre ( NU intre? ) termeni, ca doar nu a crescut peste malurile Prutului unde fetele de calibrul ei finiseaza facultatile – da ce le mai dau cu smirghel, apoi aplica un gel deasupra, ehe… munca grea. Oricum ar fi, comunica si comunica bine, adica ma refer la bani ( ca asta e un site cu banis i despre bani, influebnceri sau vedete, afaceri si alte chestii. Renunt sa scriu mai departe despre Alina si trec la Ana .

Ana Morodan e de alt calibru, este cum s-ar zice o diferenta ca de la cer la pamant intre cele doua. In primul rand Ana e nascuta in 1985, deci cu siguranta are peste 26 de ani declarati de Alina. In al doilea rand e din Arad. Mereu am avut discutii pe tema asta ( ma refer la oras, judet. Teoretic jumatate din judetul Arad este in Banat si jumatate in Crisana – poate ca ceva gresesc, pentru ca de exemplu nici macar nu e vorba de judete, e de si despre tari – Crisana a fost impartita in doua – o parte la noi si o parte in Ungaria . Orice ai zice, Ana este ardeleanca, se cunoaste de la o posta as zice eu. Dar si Alina este, fiind nascuta la Târgu-Mureș, in anul 1992 de ziua copilului. Da, toti ne-am nascut de ziua noastra, doar Alina pe 1 iunie, deci de ziua copilului. Nu am spus cand a nascut ea, sau de fapt cred ca incurc, cea care a nascut e Alina?

Vezi cum le tot incurc? Poate ma lamureste cineva cum e treaba cu cele doua fete, influenceri – NU influencerite – sa nu mai scriu despre una si sa scriu si despre cealalta in acelasi articol.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *