Bloggeri versus vloggeri – Mihai Vasilescu

Stiti ca sunt multi bloggeri la noi, desi azi la mai mare cautare sunt vloggerii, asa ca multi poate nici nu au auzit de Mihai Vasilescu ( am inteles ca de fapt el face de toate, adica e bagat in tot ce inseamna online si Social Media ). Eu auzsem de mult, am incercat de cateva ori sa-l citesc, propabil prin 2018 daca nu ma insel, dar cuma nu suntem pe aceiasi lungine de unda – desi si el a inceput pe domenii gratuite ( cine investea in vremurile acelea in domenii? – cei care au fost destepti as zice eu acum! ). Oricum Mihai a ajuns departe, eu inca scriu pe bani marunti – dar de data atsa pentru mine.

Bloggeri versus vloggeri – Mihai Vasilescu

Cand am inceput eu sa ma ocup de blogging, deja Mihai Vasilescu si altii erau departe, aveau comunitati de urmaritori, unii au rezistat pana azi, altii s-au pierdut pe drum. In mod cert nu-l vad pe Mihai comentand la mine pe site, asa cum nici eu nu cred ca voi da inimioare pe contul sau de Instagram, unde de fapt nici cei 4300 + de urmaritori nu prea dau , in schimb nici nu am curajul sa va zic cati il urmaresc de fapt – sau cate vizualizari are el la un articol in comparatie cu mine. Asa-i la vie ( c’est la vie  – bine, eu cred ca mai corect se traduce ce-i la vie! ).

Nu stiu cum se face ca cineva m-a intrebat totusi: cine este Mihai Vasilescu, are iubita sau e insurat, are copii si daca rare cati, inaltime,greutate, CV. De parca eu sunt un fel de WikiPedia pentru vedetele internetului. Eu nici macar nu ma uit daca fac sau nu greseli typo pe site, sunt o fata ca oricare alta, care in timpul liber voia sa scrie despre bani si a ajuns sa scrie aproape despre orice, numai despre bani nu.

Sa vezi pana unde merge lumea cu a ei curiozitate: a scris cineva un guest post parca, pe blogul lui Mihai Vasilescu despre divort. Stii care a fost concluzia unora? Ca e o aluzie, ca de fapt Mihai a divortat, iar eu nici nu stiam ca e insurat si cu cine. Si inca ceva si mai interesant: cineva stia ca sunt prietena cu familia Vasilescu, din Bucuresti – chiar buni prieteni – dar daca ar sti cati „vasilesti” sunt in capitala, sau in Romania, ar inceta cu aceste curiozitati. Corect, unul e marele blogger Vasilescu, dar nu e unicul.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *