Ana Morodan are un nou iubit

Nu stiu cum am ajuns eu sa scriu despre Ana Morodan pe bani marunti, probabil am primit mesaje de la cititori, altfel nu-mi explic. Lumea zice ca Ana are un nou iubit, asa si asta inseamna ceva? Cand aud Contesa Digitală, ma gandesc ca lumea fie nu mai stie ce spune, fie doamna Morodan si-a inventat singura porecla. Iubitul asta o fi conte, baron local sau boier de pripas? Ati auzit de Killa Fonic? Asta a fost prin dormitorul Anei timp de trei ani, s-a laudat ea la Maruta pe canapea. Asa si ce-i cu asta? Are 34 de ani si-l cheama de fapt Ionuț Răducanu, print de Bucuresti.

Ana Morodan are un nou iubit

Eu sunt baron de Bucovina, m-am nascut in Bucov si am vina de a fi blogger, deci e clara treaba, asa si cu contesa asta Ana Morodan si noul iubit, mare stire mondena. Nici nu o sa scriu despre el, nici de operatia de micsorare de burtica facuta de Ana Morodan anul asta. Balcoane mai mici, acu si abdomen, ce mai urmeza sa opereze Contesa – mai nu era printesa de fapt?

Ma mir ca nu m-ati intrebat ce avere are Ana Morodan, va spuneam imediat. Pai daca ea a marturisit ca lunar ii intra in cont peste 17.000 de euro, mai are si nu stiu ce afaceri, cat sa fi pus deoparte Ana noastra, contesa? Oricum vrea sa faca munca asta de influencerita doar asa de placere, are ea niste planuri de afaceri si daca-i ies, o sa fie mare om de afaceri. Miliardara direct, eu sa o vad peste doi ani. Apoi o sa caute un iubit pe masura, print pe cal alb [ fie el si arab – calul sau printul! ].

Viata asta de rasfatat al internetului si televizorului e ok, important e sa stii unde vrei sa ajungi. Sa nu te consume si sa nu ramana nimic din tine. Viata e scurta, dar vorba bunicului, e lunga! De la 60 la 80 sunt 20 de ani pe care trebuie sa-i duci, nu e tocmai usor – nu doar banii conteaza, mai e si sanatatea si familia, ar mai fi de adaugat, dar sa nu cobesc, ma opresc. Ii urez Anei Morodan numai bine, iubiti cat mai multi si cat mai celebri, operatii estetice reusite si cate isi doreste. Mai vrei sa stii ceva de Contesa digitala? Intreaba si ti se va raspunde [ mama cum a fost asta! ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *