MEGA Plan pentru afacerei online cu Cristian Chifoi

Adevarul este ca dorm in pijamale vara asta, am scapat un mega plan pentru afacerei online dezvaluit de  Cristian Chifoi, mai ales ca tot el ne spune ca facea 20.000 de dolari lunar din astfel de clipuri ( YouTube, Tik Tok, Instagram si Twitter ), deci stie omul ce zice, nu-i asa? Am uita de el si uite, cand voiam sa fac si eu un articol din ala special, cum ne invata el: Chifoi l-a batut pe Faiar Silviu, intru si gasesc minunatioa asta de informatie. Gata, ascult de data asta cap – coada si devin miliardar, acum e sigura treaba.

MEGA Plan pentru afacerei online cu Cristian Chifoi

Punctul 1 si cel mai important: alege o nisa! Nu stiu de ce deja stiu continuarea, am invatat-o acum 30 de ani la facultate de la un profesor de metode numerice: orice problema se rezolva prin metoda celor trei puncte: 1 – ce se da, 2 – ce se cere si 3 – rezolvarea! Pff, asta urmeaza si la Chifoi? Asadar daca ti-ai ales nisa, inveti sa captezi atentia? Cum? pai pe zici la oameni ca tu esti bogat, ca stai intr-un aparatament de un milion de dolari, ca o sa faca 1000 X daca te urmareste pe tine si daca-ti cumpara cartile alea in format PDF cu 20 de euro – sau 100, depinde cat esti de naiv.

Daca stiam ca dupa cinci minute pe repede inainte pe canalul lui Crisitan Chifoi o sa aflu ca a treia si ultimam faza este sa aleg rezultatele, jur ca scriam articolul asta fara sa clipesc si fara sa pierd cinci minute din viata mea ascultand pe repede inainte ce a mai inventat Chifoi de data asta. Iar ca sa-ti mearga bine ai nevoie de un singur client, dar sa fie baban – adica plin de cascaval, adica sa-ti dea bani cu toptanul! Da, ce sa mai adaug? Bine ca macar cursul asta a fost gratis, mai dadeam si un ban pe el deja ma uitam in oglinda si radeam de mine. Lectia asta despre MEGA planul lui Chifoi – a strans aproape 4 mii de vizualizari in 2 saptamani.

A, exacat cum ai citit – 3,8 K parca e cifra exacta din 171 K urmaritori au reusit sa-l vada in 14 zile pe Chifoi averand despre afaceri si cum sa le faci. Tu sperai probabil sa-ti zica sa investesti in afaceri cu Paulownia sau ma rog, in cai verzi, iar el iti zice de alea trei puncte. Incep sa-l cred pe Faiar ca nenea nu stie despre ce vorbeste, dar are debit verbal. Am aflat astea in jumatate de clip, oare ce mai are de zis? Sa se laude pe el? Improvizez, ma ambitionez si ascult mai departe. DA, am dat scroll pe repede ca nu mai era nimic de ascultat, doar ca a tot repetat sa te rezumi la un singur client, sa-i aduci clienti si ala o sa te umple de bani.

Uite la chestia asta o sa ma gandesc, ce sa iau eu bani de la 10 cluienti, caut pana dau de unul bun si plin de bani, ii cresc afacerea si apoi ii cer banutul. Nee, n-ai sa vezi: merg pe plata lunara + comision la cresterea afacerii. daca ar sti Fiara cati au citit la mine despre el – sau despre banii, afacerile si prietenele lui Chifoi – chiar, astia nu ar trebui sa sara cu ban’ la mine?  Awareness? Habar nuam ce inseamna, dar suna bine ( o fi in franceza? ).

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *