Valeria si Traian Ilea

Stau si scriu atat de mult despre asa zisele vedete si uit sa scriu despre cele autentice, asa ca am zis eu ca e vremea sa va spun cate ceva despre doi indragiti artisti din Ardeal: Valeria si Traian Ilea. In mod evident cea mai cunoascuta melodie a lor este „Pusca si cureaua lata„, dar mie imi place mai mult „Bună ziua, Doamne ajută, oameni buni şi lume multă, Binele cu voi, cu voi şi cu noi. Iar versurile melodiei „La tăți ni-i greu” parca sunt – cel putin pentru mine – anul asta mai adevarate ca niciodata. Toti ar vrea sa stie varsta lui Traian si a Veleriei, unde s-au nascut si cati copii au.

Valeria si Traian Ilea

Nu gasesti macar un cuvant pe WikiPedia despre Traian Ilea sau despre sotia sa Valeria Codorean Ilea ( putini stiu ca a mai fost casatorita, a ramas vaduva si Traian este al doilea sot ), asa ca de unde sa gasesti datele lor biografice? Poate de prin interviuri, sa pui cap la cap tot ce gasesti si sa scrii tu aceste date cautate de multi dintre romani. Nici nu stiu daca ei se ocupa direct de canalul de YouTube, asa ca o sa facem o incercare sa aflam cat mai multe chiar de la cei doi artisti.

Valeria si Traian Ilea sunt impreuna din 1999 – deci au trecut deja 24 de ani, s-au cunoscut pe scena si de atunci duc o frumoasa viata in armonie si dragoste pe meleagurile clujene. Stiti de ce sunt asa frumosi impreuna? Pentru ca s-au nascut in acelasi an, deci sunt de o varsta. Traian este divortat si are din prima casatorie doi baieti, iar Valeria vaduva are si ea tot doi. Adica impreuna au tocmai 4 feciori. In speranta aparitiei unei fete, cei doi au mai dat nastere unui prunc, tot baiat a fost sa fie.

Cei mai multi cititori sunt insa interesati de viata si cariera sotiei, a Valeriei Codorean Ilea, desi nu stiu de ce. O fi doamna mai simpatica, cine stie care o fi explicatia, mie imi plac amandoi. Mai ales cum le sta impreuna. Mi-a placut si gospodaria lor prezenta la maruta in emisiune, mi-au dat ideea de a lua si eu o pereche de pauni – sper sa nu plece si sa stea la mine – ca tare-s frumosi.

UpDate 2024: speram ca in aceasta vara sa organizam un interviu cu sotii Ilea si sa completam datele corecte despre ei, in asa fel ca cei care ne citesc sa fie corect informati. Am discutat si cu redactia celor de la www.Actori.info sa le dedice o pagina ( sau poate doua ) lui Traian Ilea si sotiei sale Valeria, pentru ca sigur o merita. Vom reveni cat de curand cu noi detalii.

News Reporter

1 thought on “Valeria si Traian Ilea

  1. Crāciun fericit în familie doamna Valeria Codorean-Ilea şi domnule Traian Ilea! Un an nou 2024 minunat vă doresc din toată inima! O iarnă aša cum vă place!ADELA WOLT (Lucrător social )din Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *