Calin Donca – biografie

Am mai scris odata despre Calin Donca Oncioiu, multi ma intreaba daca da sau nu tepe, eu ce sa le zic? Mai da, dar nu neaparat poti sa-l invinuiesti, pentru ca nu-ti baga mana in buzunar, platesti singur ca sa inveti de la el. Omul a spus clar, de mic era menit sa devina orator, ceea ce e de admirat, indiferent ca ne place de Calin sau nu ne place. In plus stie si matematica, ceea ce e de bine pentru un viitor antreprenor. Iar exemplul din biografia sa legat de bambus, care in prrimii ani abia daca reuseste sa creasca iar apoi hop – 5 metri intr-un singur an imi aduce aminte de zicala aia: nu ma intreba cum am facut primul milion.

Calin Donca – biografie, avere si iubita

Vad ca unii il lauda pe Calin Donca, deci pana la urma o fi si ceva de bine de zis despre el, ca nu o fi ajuns unde este daca nu se pricepea la ceva. daca nu am scris eu mai multe in primul articol, si de atunci a trecut ceva vreme, era in decembrie 2021 – iar despre asta au citit luna trecuta doar 4300 de persoane. Nu cred ca se pot spune mai multe, fie ca-mi plac mie clipurile lui, fie ca nu-mi plac.

Cel mai cautat subiect creat de Calin Donca este legat de panouri fotovoltaice, cum o sa faci bani din asa ceva, ca acum e momentul sa devii prosumator, cioace desigur, dar la moda in perioada asta de criza. Omul a muncit si in curand o sa gasesti la el pe canal 500 de clipuri, pentru cei aproape 54.000 de abonati. e un merit, nu credeti? Spune bine sau nu acolo, e treaba ta sa apreciezi. primele clipuri au 9 ani vechime, au si ele cateva mii de vizualizari, ceea ce nu e rau deloc ( ok, stiu ca de exemplu Colo si-a pastrat urmaritorii chiar daca a plecat de la zero si are mai multi, dar asta e o alta discutie, promit sa o facem si pe asta ).

Ce face Calin Donca cu Lamborghini? pai cam ce face fiecare influencer din Romania – se da mare – ca de plimbat cu el nu stiu unde si de ce ai face asta. A, am citit ca unii vor sa ridice viteza pe autostrada la 150 km/h – in 3 ore esti de la Arad sau Timisoara la Brasov ( daca mai lungesc astia autostrada in urmatorii 25 de ani! ). Andrei Verestiuc a fost la Calin in garaj in 2020 si ne-a aratat ce masini are el acolo: am vazut un BMW ( Ba Ma Vezi ) si inca un BMW i8 ca doar nu e ca altii, e milionar. Urmeaza un Pick Up ford – mai sa stii ca deja ma simt mai bine, desi eu am doar un Kuga, dar pana la urma e tot Ford. Alex a avut si el pana acum tot 2 BMW-uri, vad ca a renuntat in favoarea unui Kodiaq de saraci cu motor de 1,5 TSI.

Cum Calin Donca e fan BMW are si un X7, nici nu stiam ca exista, eu credeam ca sase e ultima fita in domeniu, da uite ca este si din asta. iar ca sa inchei apoteotic, Calin nu are un singur Lamborghini galben, ci doua! Asa ca nu stiu unde se plimba cu limuzina, dar cu SUV-ul italian sigur are unde merge. Daca nu se duce cu Ford-ul, zic si eu doar.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *