Verificarea masinilor second hand online

Banuiesc ca multa lume ar vrea sa stie istoricul masinii sale atunci cand cumpara una second hand de la samasari. Pe mine cel putin m-ar fi ajutat mult si as fi aflat cu siguranta ca smecherul a dat kilometrajul inapoi cu 200.000 Km! DA, asa este – masina mea a sfarsit prin a avea din 2002 pana in 2018 peste 500.000 km la bord, din care eu abia daca am ajuns la 80.000. In rest au fost kilometri facuti prin Germania. Nu ma plang, in afara de probleme la turbina nu am avut de ce sa comentez. Dar cu siguranta as fi avut ce negocia la pret, mai ales ca am obtinut 300 de euro pentru defectele ascunse usor detectabile.

Verificarea masinilor second hand online

Am gasit o firma cu care daca voi colabora pe tema asta as putea sa castig 4 euro pentru fiecare masina verificata la recomandarea mea. Nu imi pun mari sperante, dar avand in vedere ca pe site-ul Masini.club sunt evident doar soferi sau viitori soferi prezenti, poate ca scriind articole pe tema masinilor aduse din Germania o sa am ceva noroc. Nu mai zic ca am peste 100.000 de romani care ma urmaresc, deci ceva sanse sa-si ia si ei o masina second hand as avea.

Sa luam noi la bani marunti samasarii de masini, o idee care ar putea da roade, nu-i asa? Acum nu mai am problema asta, am masina noua si nu se pune problema daca are sau nu dati kilometri inapoi. Ma gandesc ca exista destul d emulta lume care ar vrea sa-si verifice masina inainte de a o cumpara, macar sa stii care sunt kilometri reali si daca a fost avariata si cam la ce pret s-au ridicat reparatiile. Tineti aproape, in curand vom veni cu detalii legate de acest aspect, pentru ca vrem sa oferim si ceva util cititorilor nostri.

Un sfat util: cand mergeti sa cumparati o masina, mergeti cu ea la verificat. Cateva sute de lei o sa-ti dea macar linistea sufleteasca ca dai pretul corect pe o masina care cu siguranta o sa-ti dea batai de cap. De unde stiu? Pai ce masina veche nu are probleme sau nu va avea in curand? O vinde ala asa ca sa-ti faca tie un bine? Stim ca in Germania e plin de bunicute care abia asteapta sa le dea masina romanilor, dar sa mai revenim si cu picioarele pe pamant, ce ziceti?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *