Tarife in Roaming la romani

Din a 15-a zi de la primirea acestui mesaj si pana la utilizarea Cartelei preponderent in Romania sau pana la furnizarea dovezilor de utilizare doar pentru calatorii periodice, la tarifele nationale de trafic de date ale ofertei tale se va adauga, in Roaming SEE, suprataxa de 0,003 eurocredit/MB. Conform Politicii de utilizare a serviciilor preplatite in Roaming in tarile din SEE (Grupa 0), beneficiile nationale ale ofertei tale cu Roaming sunt disponibile in Roaming SEE doar pentru calatorii periodice. In ultimele 4 luni ai folosit Cartela Telekom preponderent in Roaming in tarile din SEE.

Tarife in Roaming la romani

Mai pe scurt, desi platesti 12 euro minim ca sa ai roamning la Telekom, nu ai alta optiune la cartela, nu mai zic ca daca depasesti – epuizezi- traficul, pana expira luna nu mai poti avea internet peste granitele tarii. Acum mai au o regula noua, daca esti plecat in delegatie pentru mai mult de patru luni, adio cartela. Adica nu mai beneficiezi de numar decat daca platesti in plus, traficul de internet. Pe bune? Trebuie sa dai inca 0,003 eurocredit/MB, adica inca 3 euro pentru 1 GB de trafic? Dai oricum aia 12 ca alta varianta compatibila cu roaming nu ai, apoi din luna a 5-a dai suplimentar 3 euro + TVA, adica 15 plus taxa la stat.

Hotia operatorilor de telefonie mobila nu are limite, vad ca nu scrie nimic de telefon, poti fi sunat in roaming fara sa platesti? Presimt ca nu, voi afla cand ajung in tara. Ce fac? Imi mai iau o cartela de la concurenta, ma portez la abonament la alta firma de telefonie mobila, a sa pastrez numarul? Sau pur si simplu imi iau abonament in afara tarii, dintr-o tara civilizata, unde daca esti consumator mai ai si drepturi, in afara de ala de a plati in plus pentru servicii de slaba calitate.

Regret ca am luat un numar de la ei cu ani in urma, cam asta e tratamentul pentru un client vechi, ii zici ca poate renunta la numar, daca nu vrea sa fie jupuit de bani pentru beneficiul de a merge cu telefonul peste hotare. Ai aflat de cei care au platit mii de euro pentru ca stau langa granita, iar tu nu ai parasit tara dar ai fost in roaming? Cui ii pasa? Nimanui, nicci macar celor de la protectia consumatorilor, care ar trebui sa-i oblige sa-si reviziuasca softul ca sa nu ajungi sa platesti pentru a antelenele de peste granita sunt mai puternice decat cele din tara.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *